Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok szoktatok análisan maszturbálni?

Figyelt kérdés

Ha igen hogyan, saját ujjal vagy eszközzel? Aki nem szokott az miért nem?

Ha nincs kapcsolatom én hetente szoktam mert nagyon hiányzik ez a fajta orgazmus.

2020. aug. 14. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Én soha nem szoktam... csak élő „dildóval“ az igazi😁
2020. aug. 16. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
ujjal szoktam
2020. aug. 16. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív vagyok, de imádom dildóval hosszan kínozni magam. Nem áll, nem is élvezek el, de mégis imádom. Pedig ki nem állhatom az ujjazást, sem az igazi péniszt.
2020. aug. 16. 21:41
 14/15 Nagy_medve ***** válasza:
100%
1 héten 1 szer a kádat megöntöm bele fekszem verem a farkam és ujjazom magam ! Imádom !! Bár nem mindenkinek engedem hogy hátulrol berakja .. tiltott gyümőlcs .. de szombati napon nem :D
2020. aug. 21. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kb heti 1-2-szer szoktam akár ujjal, akár dildóval :) Ha nincs anál időnként, akkor hiába maszturbálok, nem ad olyan kielégítő érzést. Uni vagyok
2020. nov. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!