Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk szoktatok análisan maszturbálni? Milyen eszközöket használtok? Csinaltok közben képet/videót?
Mi nem tetszett benne?
Van aki egy simán matyizó pasit vonzónak tart? Sosem értettem azokat a videókat, de ha van rá kereslet, akkor helyére döccent a világ:D
Én időnként szoktam. Néha csak ujjal, de ha nagyon rágerjedek a dologra, akkor gumit húzok egy vékonyabb répra v kígyóuborkára és azzal. Ordas nagyokat lehet tőle élvezni és szinte alig kell a farkamhoz érni:D
Itt vagyok rá az élő példa, hogy van. Nagyon izgató, mikor áll közben a farka úgy, hogy hozzá sem nyúl és brutálisan nagyon élvez a végén, a közbeni hangokról nem is beszélve. Ha izmos teste van, az további pluszt jelent látványban.
Nem szoktam, de majd egyszer veszek erre egy eszközt és kipróbálom.
Eddig mindegyik csajom akarta nekem csinálni kézzel, de nem mertem belemenni, mert túl intim szitu.
Az eddigi barátnőimnél ez zavart... Majd ha az igazi is felajálnja, akkor lehet hogy engedem.
Pedig nagy élvezettől fosztod meg így magad a gátlásossagod miatt, semmi ciki nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!