Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Izgultatok fel tanárbácsikra?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgultatok fel tanárbácsikra? Rövid sztorik?

Figyelt kérdés

Bár nincs tanítás idő jelenleg, de érdekel a téma. Kanos is vagyok, bevallom őszintén. Meg csak úgy eszembe jutott.

Nekem még általánosban volt egy tanárom, aki fiatal 20-as éveiben járt és úgy feszült rá a farmer mindig, olyan dögös volt, hogy az összes óráját dagadó fasszal ültem végig, és imádkoztam, hogy ki ne szólítson a táblához. "Szerencsére" 1 év után átment más suliba tanítani.

Aztán gimi első évében volt egy borostás tanárbácsi, idősebb volt de nem annyira (közelített a 40-hez). Vele azért kordában tudtam tartani magam valamennyire, de azért iszonyat jóképű volt ő is. Viszont egyszer volt egy feladat, amelyet megoldottam, talán plusz házi vagy hasonló (már annyira nem rémlik), a lényeg hogy a tanárúr nagyon örült, mosolygott rám, aztán oda is jött és megveregette a vállam (nem volt semmilyen szexuális jelleg, csak egy sima vállveregetés). De én úgy beindultam azon az órán, hogy éreztem megsülök, elöntött a forróság, eközben még a farkam is úgy állt tőle mint egy szikla. Annyira felizgulok ott, hogy éreztem bármelyik pillanatban elsülhettem volna, ha nem fékezem magam. Nem is tudom miért hozott annyira izgalomba egy kis dicséret+vállveregetés, de alig tudtam kordában tartani magam. Sajnos következő évre abból a tárgyból szintén egy másik tanárunk lett, így lezárult a fantáziálgatások sora a tanárokról, mert több szexi tanárbácsi volt. :D

2020. aug. 13. 01:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Bárcsak idióta kérdés lenne de sajnos sok diák van aki a tanárjára izgul
2020. aug. 14. 23:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze, kötekedjetek. A tanárok is ugyanúgy emberek. A diákok életében pedig meghatározó szerepet töltenek be. Most arról nem tehetünk, ha néhányunknak volt/lesz ilyen élménye. Ugyanúgy ahogy buszon, az utcán, strandon, stb észrevesszük a jó kinézetű fiúkat/férfiakat, úgy az iskolában is, attól függetlenül, hogy tanár az illető. Elég túlzás azért idiótának nevezned, amiért elmeséltem ezt, és megkértem másokat is, hogyha van ilyesfajta sztorijuk, meséljék el. Nem gondolod? Nem csináltam semmi baromságot, amiért idióta lennék. Nem szerettem beléjük, nem kezdtem fogdosni őket, vagy órán verni a farkamat, leselkedni utánuk vagy bármi jogsértőt. Hadd döntsem el én, kire izgulok fel, főleg, hogy ez ösztönösen jön. Nem csak nekem, neked is. És ahogy írtam, visszafogtam magam. Ezért miért lennék idióta? Kikérem magamnak. Te viszont az vagy, amiért ezt írod másokra oktalanul.
2020. aug. 15. 02:42
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

Jó, jó, nyugi, higgadj le, senki nem írta azt, hogy idióta vagy. A kérdésed viszont az, szerintem. Bár elismerem, jogod van izgulni a tanárodra, ezt nem vitatom, de akkor te se vitasd el, hogy nekem meg jogom van ahhoz a véleményhez, hogy a kérdés szerintem idióta...

Tudod, kicsit olyan érzésem van, hogy csak ezért írtad ki a kérdést, hogy az első kommentelőbe, aki kicsit provokatívabban fogalmaz, beleköthess, mert a te célod is valójában a provokálás...

2020. aug. 15. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Tanárok is izgulnak diákokra meg fordítva is szóval nemtom mi baj van ezzel
2020. aug. 15. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én igen.
2020. szept. 17. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Az egyik nagyon jó biszex haverom aki az osztálytársam is volt általánosban, tavaly piásan elmesélte amikor egymással voltunk😁 igen úgy, hogy a tesitanárunkkal aki akkor 30 volt, rendszeresen volt kalandja 6-8 osztályban.

A részleteket nem írom ha nem baj, túl hosszú lenne.

Persze mondtam neki, hogy én is szívesen lettem volna csapattag.😉

2021. febr. 15. 08:52
 17/17 anonim ***** válasza:
70%

Fake ezerrel.

Kiverős kérdés!🤣🤣

2023. jan. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!