Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb srácoknak már tényleg nem jön be a fecske fürdőnadrág?
Szerintem alkati kérdés, hogy melyik emberen melyik típus áll jól.
Egy vékony testalkatú férfin szerintem nem áll rosszul.
Amit most fürdőnadrágként kapni, az rövidnadrág, utcára való, de szerintem fürdőzésre, úszásra nem OK. Amikor belép az ember a vízbe, alákerül a levegő, nem jó benne úszni, úszás után csurog belőle a víz, hosszú idő alatt szárad meg.
Meg nekem tök fura, hogy térd felett tiszta fehér marad az ember bőre tőle.Én nem vagyok magas, ilyen nadrágban a fél lábam fehér maradna.
Bár én strandra nem járok, de nyár elejétől fecskében dolgozok a kertben, szőlőben, udvarban. Alsónadrágban is fecskét hordok, nekem az kényelmes. Vannak ezekből modern szabásúak, amelyek nem festenek "papásan".
Szerintem gáz.
Én nem használok már régóta több ok miatt is.
A combomnál állandóan kidörzsölte és befülledt, másrész meg elég kényelmetlen a szerszámnak az a kis hely. A boxerben sokkal szabadabb a szerszám.
Lehet, nem menő, de egy pasi fecskében sokkal szexisebb, mint ezekben a hülye bőszárú boxerekben.
A testhezállósak még rendben, bár ezeket is a fecske mögé sorolom be.
De a bőszárúban egy férfi számomra egyáltalán nem izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!