Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krobi109 kérdése:
Srácok! Van egy jómértetű farkam és most az gáz, ha én nem szégyenlem és olyan fürdőnadrágom van, amiben látszik?
Figyelt kérdés
Manapság mindenki boxert húz a fürdőnadrág (ami valójában rövidnadrág) alá a strandon. Valójában nem értem miért? Aért, hogy ne látszódjon mekkora? Vagy csak a kis mérettel rendelkezők vesznek boxert a fürdőnadrág alá?2020. jún. 30. 07:59
1/14 anonim válasza:
Én még sosem találkoztam olyannal, aki boxert húzott volna a fürdőnadrág alá, szerintem ez nem olyan általános jelenség, mint ahogyan azt beállítod. Vagy hát nem tudom, lehet én választottam be mindig így? :D
Mindenesetre nem hiszem, hogy a vizes boxer a fürdőgatya alatt bármit is takarna a szerszámodból, szóval ha ez is a cél, akkor teljesen feleslegesnek érződik.
2/14 anonim válasza:
én se halloztam még ilyrt, hogy valaki bocert hord alá. eleve nem jó, mert a textil anyag nem fog megszáradni rajta, szóval folyamatosan tacsak vizes lesz.
3/14 anonim válasza:
Boxert a fürdőgatya alá?
Mik nem vannak!Miről maradtam le!!
Nah, majd mindjárt meg is nézem a hétvégén!
Hogy én milyen őskövület vagyok.
5/14 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek. Nagyon sok srácon látom hogy a hálóbetétes fürdőgatya alá boxert vett fel. Arra még nem jöttem rá hogy miért. Nekem nem jutna eszembe felvenni boxert a fürdőruha alá.
6/14 anonim válasza:
Tényleg így van.Én is sokaknál vettem észre a boxert, meg osztálytársak is szoktak úgy ha strandra megyünk. Én nem értem a lényegét.
7/14 anonim válasza:
Még sose láttam ilyet, de elég nagy hülyeség, méret ide vagy oda. Nekem lankadtan sajnos pici, ezért nem nagyon látszik ki, de ez van. Attól még nem vennék alá boxert.
8/14 anonim válasza:
Az a lényege hogy a fürdőgatya hálója ne dörzsölje ki a fücsköst ;)
Meg ha feláll, akkor le legyen szorítva. És lankadtan se látsszon annyira :)
10/14 A kérdező kommentje:
9-es. Mitől nem az? Szerintem semmi kivetnivaló nem volt a kérdésben.
2020. jún. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!