Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tudnátok mondani olyan animét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani olyan animét ami (+18, yaoi) ténylek jók?

Figyelt kérdés

nagyon örülnék a válasznak csak ha tudsz akkor nem olyan legyen hogy csak kétt részese:)

és inkább a homoszexuális téma felé hajnala

mint pl.: -koisuru boukun

- vagy a sex pistols

2020. aug. 12. 10:11
 1/2 anonim válasza:
100%

Szia! Elég nehéz feladatot adtál, mert nagyon kevés jó és még kevesebb több részes yaoi anime létezik. Párat felírok, de ezek se túl hosszúak.

- Boku no Sexual Harassment 3 rész

- Ai no Kusabi (ennek több verziója is van) 4 rész

- Kirepapa 2 rész

- Seito Kaichou ni Chuukoku 2 rész

- Ikoku Irokoi Romantan 2 rész

- Fuyu no Semi 2 rész (erről nem tudok semmit mondani, mert én sem láttam ;)

Ha kicsit durvábbra vágysz ( igazi 18 ízig vérig) akkor a Boku no Pico. Ennek 2 része van és 2 kiegészítő a PicoXChicoXCoco és a Natsu-Yasumi

Ennek sem a sorrendjét sem a történetét nem sikerült megfejtenem, úgyhogy hajrá.

Aztán vannak a ténylegesen jó történetű, kerek animék, de néha ezektől már a hajam égnek áll. De azért jók.

- Sekai Ichi Hatsukoi

- Junjo Romantica

(Ez a kettő egybe tartozik. Ráadásul mindegyik 2 évados, asszem csak annyi, és vagy 3 különböző kiegészítőtörténet is kapcsolódik hozzájuk)

- Gravitation 13 rész

- Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu 13

- Super Lovers 2 évad és mindegyik 20 rész ha jól tudom

- Hitorijimei my Hero 12 rész

Egyenlőre ennyi jut eszembe,de ha kell még akkor kaparok össze párat. Az a baj, hogy nagyon kevés hosszú van, a rövidek pedig nagyon rá mennek a 18-as szálra. Ha ilyen is érdekel írj, mert olyan viszont rengeteg van.

Remélem tudtam segíteni.

2020. aug. 12. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Super Lovers ebből 3 évad van a 3. évad sajnos csak 2 részes, pedig megnéznék belőle még vagy 100 részt, nagy kedvencem.... S nem találok hozzá hasonlót
2020. aug. 12. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!