Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol tudnék szexre találni 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék szexre találni 20 év alatti srácokat?

Figyelt kérdés

Mar nagyon éhes vagyok a szexre fiuval, 18 éves vagyok mar keresek, kutatok de egyszerűen sehol nem találok velem egyidőst.. hogy felleptem ilyen tarskereso oldalakra ott is az ilyen öregebb palik találtak meg, hiaba irtam ki az oldalamra hogy max 20... ismerőseim közül nincsenek melegek, a masik amerre en lakik meg hallani se hallottam hogy lenne, lehet amiert kisváros. -.-

Esetleg hogy mit csinaljak?

2020. aug. 11. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hotbull én is ott szoktam
2020. aug. 11. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire szűk a keresési korod, akkor nehezebben.
2020. aug. 11. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Romeo, Hotbull,Tinder,Grindr, Badoo, esetleg Anotalk (bár messze ott van a legtöbb komolytalan hülyegyerek). :D
2020. aug. 11. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Tágítsd ki a kort 18-20-ról mondjuk 18-25-re. Ez túl szűk keresési sáv.
2020. aug. 11. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Kürtöld szét a suliban, hogy meleg vagy. Lehetnek negatív következmények, de a melegek is meg fognak környékezni
2020. aug. 11. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Úgy vettem észre hogy a fiatalabb (14-19 éves) melegek nagy többsége inkább discordon és eltérő facebook csoportokban próbál ismerkedni.
2020. aug. 11. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Én is szívesen ismerkednék tinikkel. Amúgy szerintem a 20-30 közöttiek a legjobbak az ágyban.
2020. aug. 12. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!