Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni meleg srácokat hol lehet találni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 18:30
1/12 anonim válasza:
Én is debreceni vagyok.
De fogalmam sincs
2/12 A kérdező kommentje:
:(
2020. ápr. 6. 18:34
4/12 anonim válasza:
# 3
Debreceni meleg srácokat szeretne találni. Mi nem érthető?
7/12 Benyovszky Oszkár válasza:
Debrecent írt. A felállás alatt azt értem hogy hogyan, de ezt csak privátban
8/12 anonim válasza:
Leginkább interneten, Debrecenben nincs kimondott meleg szórakozóhely, törzshely, klub (Bp-n meg több is). Régebben volt a Zeus, de nem tudom még megvan-e (most járvány idején meg amúgy is zárva).
9/12 anonim válasza:
Én online keresek (hotbull, romeo, grindr, fórumok), de nem nagyon találni. Aki bejön az pár üzenetváltás után eltűnik. Pedig nekik érné meg jobban (a szopást szeretném valakivel kipróbálni).
10/12 bárándi válasza:
8-as!Általában hónap közepén van a Nyugati u 32-ben. De szerintem is szünetel most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!