Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzam meg ?
Figyelt kérdés
Nagyon elegem van a melegségből meg a melegekből úgy összeségében. Folyton becsapják az embert meg hazudoznak, plusz magukat állítják be áldozatnak sokszor. Nem szeretnék màr meleg lenni hogyan változzam meg ?2020. aug. 8. 15:11
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó jó nagy bunkó vagy már ne is haragudj! Nem erre voltam kíváncsi ! Te sem írtál hasznosabb dolgokat csak arra jöttem rá az írásodból hogy jó beképzelt egy akárki lehetsz !
2020. aug. 8. 20:21
12/15 -remete- válasza:
Ahogy többen írták. Lásd magadat annak akinek akarod. De ne felejtsed el az hogy áldozat vagy előszőr a te hibád a cselekedeteid döntik el. Jegyezd meg megbocsájtani nem azt jelenti, hogy hagyod magad megint átverni hanem, hogy nem engedsz magadhoz olyan közel senkit legközelebb.
13/15 anonim válasza:
Szerintem ne keresd a szerelmet, várj, amíg megtalálod az igazit. A neten nagyon sok gyökér van fent. Én is sokszor kiakadtam. De ahogy látom a baráti körömben, a heterók se találnak sokkal könnyebben párt, csak hát ugye ők leszólíthatnának másokat az utcán, egyéb helyeken, bár ma már ez sem nagyon "divat".
14/15 everlight válasza:
Aki nem születik heteronak az nem is lesz az soha.Fogadd el magad,ismerkedj.
15/15 Abody válasza:
Ez általános párkapcsolati szerencsétlenségnek hangzik, függetlenül attól, hogy a szexuális orientációdon nem tudsz változtatni, nőkkel is meg vannak hasonló problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!