Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pesten könnyebb lesz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten könnyebb lesz?

Figyelt kérdés
Arra készülök, hogy felköltözök Pestre, több okból is. Egyike ezeknek, hogy remélem, könnyebb lesz az ismerkedés. Eddig csak vidéken van tapasztalatom (illetve hát az a baj, hogy nem nagyon van), meg Debrecenben, de ahhoz képest, hogy az ország második legnagyobb városa, rendkívül rossz a helyzet szerintem. Ugyanazok vannak fent mindenhol, "élőben" nem igazán lehet ismerkedni, futottam már köröket jó pár emberrel, de vagy megundorodtam tőlük, vagy hamar eltűntek az éterben. Pesten azért könnyebb lesz valamelyest? Arra számítok, hogy sok felszínes emberrel fogok találkozni, de azért csak nagyobb a merítés, nem? Tapasztalatok?

2020. aug. 7. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Naivan én is ezzel az elképzeléssel költöztem fel. :D, Ugyanaz lesz, mint vidéken.

Majd találsz egy pasit akiről azt hiszed, hogy ő tényleg más, aztán majd csalódsz benne is. Majd jön a másik és így tovább. :D

De azért kitartást és sok sikert!

21

2020. aug. 11. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Micsoda szép remények :D.
2020. aug. 11. 18:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Lehet, csak reménykedés, de most egy ezer fős faluban vagyok, szóval statisztikailag azért reménykedhetek talán. :D Meg amúgy is csak egyik oka lenne ez a Pestre költözésnek, van még mellette sok más is.
2020. aug. 11. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!