Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pesten könnyebb lesz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten könnyebb lesz?

Figyelt kérdés
Arra készülök, hogy felköltözök Pestre, több okból is. Egyike ezeknek, hogy remélem, könnyebb lesz az ismerkedés. Eddig csak vidéken van tapasztalatom (illetve hát az a baj, hogy nem nagyon van), meg Debrecenben, de ahhoz képest, hogy az ország második legnagyobb városa, rendkívül rossz a helyzet szerintem. Ugyanazok vannak fent mindenhol, "élőben" nem igazán lehet ismerkedni, futottam már köröket jó pár emberrel, de vagy megundorodtam tőlük, vagy hamar eltűntek az éterben. Pesten azért könnyebb lesz valamelyest? Arra számítok, hogy sok felszínes emberrel fogok találkozni, de azért csak nagyobb a merítés, nem? Tapasztalatok?

2020. aug. 7. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha Debrecenben béna voltál, Pesten sem leszel ász, már bocs.
2020. aug. 7. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
En nem vettem eszre kulonbseget, pesten csak tobb a trash.
2020. aug. 7. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Bp-n több ember, nyitottabbak is az emberek ez tény, így több lehetőség is. Mindazonáltal az #1-es véleményét osztom, ne várd azt hogy rádszakad a Kánaán.
2020. aug. 7. 21:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Szeretném azt hinni, hogy nem béna vagyok, csak balszerencsés. :) Eddigi tapasztalat: vagy lelép, vagy vissza se ír, vagy második üzenetben már farokkép jön. Nyilván tudom, hogy ugyanez várható Pesten is, de a nagy számok törvénye alapján csak van valamire esélyem. Remélem.
2020. aug. 7. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Pesten csak annyival jobb, hogy vannak meleg helyek.

Szexmozik, szaunák, meleg szórakozóhelyek.

Viszont kamusok ugyanúgy vannak, ha neten ismerkedsz.

Ha meg konkrétan kapcsolat érdekel, azt meg felejtsd el, mivel itt sokan vannak, annál válogatósabbak is.

2020. aug. 7. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Pesten tényleg több ember közül válogathatsz, itt viszont kicsit olyan, mint tűt a szénakazalban. de abszolút nem reménytelen, plusz ha nyitott vagy az ilyesmire, akkor melegbárban, melegbulikban lehet ismerkedni.
2020. aug. 7. 22:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem undorodtam meg tőlük, csak egy bizonyos rétegüktől. A "sima" emberek egy részétől is undorodom. Aki normális, értelmes, azzal nincs bajom, sőt, az ő közelségüket keresem.
2020. aug. 7. 22:15
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Én is nemsokára költözök Pestre. Remélem, ott találok majd normálisakat.
2020. aug. 8. 10:00
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Én is most készülök Pestre költözni.
2020. aug. 8. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Várunk titeket! :D
2020. aug. 9. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!