Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem bírom elfogadni, hogy más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom elfogadni, hogy más vagyok. 3 napja alig eszem az idegességtől. Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

2020. aug. 5. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Figyelembe véve, hogy halvány lila segédfogalmam nincs arról, mi izgatott fel, nem tudom.
2020. aug. 5. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az idő nagy úr. Talán ha chatelsz más melegekkel, az segíthet elfogadni. Persze nem sexchat, kepcsere, cam, se semmi ilyesmi. Csak beszélgetés.
2020. aug. 5. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Mi a baj?
2020. aug. 5. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Enni.
2020. aug. 5. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess másokkal erről, akár online. Írd ki magadból.
2020. aug. 6. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

És ez még csak 3 napja emészt?

Vagy most estél valamilyen depis korszakba emiatt?

Én is sokáig küzdöttem anno, amit nekem sokat segített, hogy ismerkedtem meleg társkeresőn, szerencsém volt normális srácokba botlottam (nem szexchat volt, hanem normális ismerkedés), elhívtam kávézni, beszélgettünk, sétáltunk, megnéztük a várat, kerestünk nyugisabb parkot, és mindenkitől akikkel találkoztam személyesen megkérdeztem, hogy ők hogyan élték meg? Mennyi idő kellett elfogadni magukat? Hogyan bújtak elő? mit szólt a család, a környezet? stb.

Nekem kifejezetten sokat segített ez, mert más szemszögből is láthattam a dolgot( ugye ha kivülről látod, máshogy szemléled). Meg persze voltak olyan történetek ami miatt rájöttem, hogy sokkal jobba helyeztben vagyok.

Van akivel azóta is barátok vagyunk és összejárunk mozizni, nyáron strandolni, stb.

2020. aug. 6. 07:28
 7/8 anonim válasza:
0%
Emberek honnan veszitek hogy meleg? Nem biztos
2020. aug. 6. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

7-es:

"Nem bírom elfogadni, hogy más vagyok."

És ezt a kérdést a homoszexuális kategóriába tette fel. Miért, te mire gondolsz?

2020. aug. 6. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!