Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként szoktál b*zizni? :D
Úgyértem mikor ideges vagy valaki vagy valami miatt, és rávágod hogy te k*csög b*zi :D
Négerek is "niggázzák egymást, pl. ilyesmire gondoltam.
Inteligencia és önuralom.Ezek hiányoznak némely
emberből.Ezek minden bizonnyal így beszélnek.
A feketéknél ez csak a vagányság jellemzöje.
Mint negatív jelző használom jelentésétől elvonatkoztatva, például "bzi Orbán" vagy "ez a bzi telefon már megint lemerült".
Használom, ha melegek egymás között dumálunk, heccből, ugyanúgy mint ahogy a cigányok cigányozzák egymást.
Meg ha valamit magunkra, mint melegekre nézve önkritikaként fogalmazok meg, többek között társadalmi sztereótípiákról beszélek, például "mi bzik képesek vagyunk vécékben szexelni", illetve ha valaki ilyen élményéről számol be, akkor simán odavágom, hogy "te bzi", nyilván viccesen.
Sértően nem szoktam használni, mert ha olyan melegekről beszélek, akiktől elhatárolódok, akiket alja melegnek tartok, rájuk a "ratyi" szót használom (szóval igen, szoktam bzizni, csak más szóval, mert hát én is csak emberből vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!