Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Sokan mondják a környezetemben, hogy meleg vagyok. Szerintem meg nem.

Én csak szeretem megnézni a szép izmos ffi testeket, másokon hogy áll a gatyó, viszont a b.zis b.ziktól feláll a szőr a hátamon. Nem szeretm ha egy ffi benőül. nem értem miért gyantázik, szoláriumozik egy srác, miért használ testápolót.

Viszont szeretek jó erősen kezet fogni jó fej srácokkal és közben mélyen a szemükbe nézni és elveszni bennük.

Szerintetek ez AZ? Az lennék?

2020. aug. 5. 20:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg cseppet sem vagy meleg... Én is fogok kezet férfiakkal, meleg is vagyok,de még sosem vesztem el senkiben....
2020. aug. 5. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Neked a bear típusú srácok az eseteid, ennyi
2020. aug. 5. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
A legtobb meleg a ffias pasikat szereti, szoval...
2020. aug. 5. 20:49
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Férfias pasikat szereted. Ennyi.
2020. aug. 5. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert valaki meleg nem kell hogy legyenek nőies, feminim vonásai, van akit külsejéről vagy gesztusaiból akár beszélgetsz vele és nem jösz rá hogy homoszexuális.
2020. aug. 5. 21:48
 6/17 A kérdező kommentje:

Első négy: ti mind melegek vagytok?

És engem is ezzel "diagnosztizáltatok"? Komolyan homár vagyok?

De nekem semmi kedvem sincs bedrogozva, szétcsapva lenni, hogy valaki a lyukamat tömje és fordítva se tudnám ezt elképzelni. Pl a legjobb haverjaim se voltak bármilyen fantáziáim témái.

2020. aug. 5. 21:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok meleg, de van egy kérdésem.

Ha téged nem vonzz a férfi nem, akkor miért emészted magad azon, hogy mások mit mondanak?

2020. aug. 5. 21:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

7-es válaszolónál a pont.

Én sem vagyok meleg, de nem értem, miért gond,ha valaki pl. testápolót használ? Semmi köze szerintem a melegséghez. Nekem pl. hamar kiszárad a bőröm, hiába iszom sokat, egyszerűen ilyen.42 elmúltam, 20 évesen nem kenegettem magam, de most már öregszik a bőröm, viszont próbálom magam karbantartani, egy nő észreveszi, ha egy férfi ad magára, és azt is, ha nem.

Nem szolizom, de sokat dolgozom napon, egy bőrnyugtató krém jót tud tenni időnként, ezt bőrgyógyásztól is hallottam már.

2020. aug. 5. 22:11
 9/17 A kérdező kommentje:

7: Mert folyton ezzel jönnek a környezetemben páran és olyan, mintha belém akarnák beszélni, hogy az vagyok. Ez kb. olyan, mint amikor valakinek azt mondják mindennap, hogy buta aztán egy idő után elhiszi magáról.

Olyan szar érzés, hogy mások rám erőltetik a saját világképüket vagy nem is tudom mijüket.

2020. aug. 5. 22:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden meleg pasi nőies.

Valamelyikről meg nem mondanád, hogy melyik nemhez vonzódik.

Párom biszex, onnan tudom hogy már a legelején elmondta, de amúgy magamtól szerintem nem jöttem volna rá :D

Exem dettó, mondjuk nála egyértelműbb volt, de csak később esett le.

Egyik ismerősöm szintén meleg, mostanában mondta el, róla például nem is gondoltam volna.

Szerintem simán lehetsz meleg :) Neked a férfias pasik jönnek be.

2020. aug. 5. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!