Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha találkoztam különórán egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha találkoztam különórán egy sráccal, hogyan derítsem ki, hogy meleg, vagy biszex e esetleg? Vagy hogyan közelíthetnék felé, anélkül, hogy nyilvánvaló legyen, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval találkoztam különórán egy sráccal, aki nagyon helyes, és illedelmes, kedves, de nem tudom, hogy hogyan közeledhetnék felé, anélkül, hogy kínos legyen. Nagyon jót beszélgettünk az órán(nyelvóra, és egymással kellett beszélgetni angolul egy adott témán belül) és az órán kívül is. Elkisért a buszmegállóig, aztán lekéstem a buszomat, így még sétáltunk egy fél órát, és beszélgettünk. Na de mind1, gondolkoztam, hogy kérjek e tőle valami elérhetőséget, de attól féltem, hogy fura lenne, mert 1 közös ismerősünk sincs, így ha csak úgy kihívnám valahova, az fura lenne, hogy ketten csak úgy elmenni valahova, előre megbeszélten. Vagyis abból egyből leszűrné szerintem, hogy meleg vagyok. Egyébként közösségi médián sem találom, csak a keresztnevét tudom. Szóval nem szeretném, ha fura lenne, de mégis csak nagyon helyes, kedves és intelligens.

De ha belegondolok leszűrhette talán, mert akarva sem tudtam volna nem mosolyogni. Ilyen apróságokon nevettünk eggyet eggyet. Még a buszom elött be kellett ugrania valahova és én már mentem egy buszmeghez, aztán a busz jövetele elött egy 5 perccel visszajött, de akkor már a barátaival volt. Kérdezte, hogy mikor jön buszom, és mondtam, hogy mindjárt itt lesz, és azt mondta, vagy valami ilyesmit, hogy akkor már nem hívlak magunkkal. Na mind1, ezt csak én tartom furának, ha alig ismerjük egymást, és közös ismerőseink sincsenek, se semmi? Vagy nemtudom. Arra gondoltam, hogy a kövi óránál, ha ugyan akkor lesz mindkettönknek, akk az óra után elhívom valahova lógni, vagy nemtudom, de nem előre lebeszélten, csak spontánon. Szerintetek? Eléggé bizonytalan vagyok és tanácsra lenne szükségem.

Vidékiek vagyunk, még azt hozzá tenném, ha ez számít bármit is.

Ja és nemtudom, hogy lehet e köze a melegséghez, de nagyon jó a stílusa. Mármint azért írom, mert tapasztalataim szerint a melegek jobban figyelnek a külsőre. Persze mindig vannak kivételek, nem azt mondom, csak hátha ez "valami"

2020. aug. 5. 19:41
1 2
 11/20 anonim válasza:
76%

Én lehet nyíltan kommunikálnék a helyedben. Mondjuk randira hívni (a randi szót használva).

Tudom, hogy nem könnyű. Jobban belegondolva lehet én sem lennék képes rá. Hmm, nemtom, hajrá mindenesetre:))

én egyébként mikor olvastam a kérdést, és írtad, hogy fél órát együtt sétáltatok, rögtön arra gondoltam, hogy meleg.

plusz még az jut eszembe, ha nem szeretnél rákérdezni konkrétan, hogy ha bizonyos témákról beszélgettek, lehet lejön neked, hogy meleg-e (filmek, sorozatok, társadalmi ügyek)

option 3! elszórhatod egy beszélgetésben, hogy meleg vagy. pl: hát igen, én se szeretem a kormányt, melegként tök rossz olvasni, hogy miket mondanak az lmbtqia+ kisebbségről. (vagy egy személyesebb kontextusban ugyanígy elejteni az infót)

remélem segítettem, ha gondolod írj!

2020. aug. 9. 19:57
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem találtam semmilyen esetleges közös ismerőst.

De a 11es válaszolónak az ötleteit lehet, hogy igénybe veszem, amint lesz lehetőségem találkozni vele.

Főleg az option 2-t, és az option 3-at tartom a legalkalmasabbnak, csak nem éppen a politikával, mert ahhoz nem igazán értek, és nem is érdekel 😂

Vagy lehet keverném a film és az lmbtq kategóriát. Azt tudom, hogy szereti a filmeket, akk bevethetném az IT 2-ben az elején a meleg részt, h mennyire szomorú, stb. Lehet levágná a helyzetet. De így egyből randira hívni nem merném. Mármint ahhoz nem vagyok annyira bátor. De az viszont még lehet menne, h beszélgeték közben elrejtem, hogy a fiúkat szeretem. És nem állnék le, hanem mennék tovább. Aztán figyelem közben a reakcióját, esetleg h visszatér e a témára.

2020. aug. 9. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor varjuk a jovohetet, menjetek akkor par km et valami helyre szorakozni
2020. aug. 9. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Na talalkoztatok?
2020. aug. 13. 07:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Még nem. Talán majd máskor összejön
2020. aug. 13. 08:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor varjuk a kovetkezo nyelv orat
2020. aug. 17. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Azóta esetleg találkoztál újra vele?
2020. szept. 18. 15:57
 18/20 A kérdező kommentje:
Ráírtam, és mint kiderült, barátnője van.
2020. szept. 19. 23:40
 19/20 anonim ***** válasza:
ó...sajnálom. Amúgy ennek ellenére tartjátok a kapcsolatot, vagy megszakadt?
2020. szept. 20. 23:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem tartjuk. Csak elhívtam megnézni egy filmet, nem említettem, hogy meleg vagyok, csak hogy lenne e kedve megnézni, és azt írta, hogy már látta azt a filmet a barátnőjével. Így felfogtam, és elengedtem a dolgot.
2020. szept. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!