Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segiteni? Nem tudom mit tehetnék. Többi lent.
Szvsz azért kellemetlen a helyzet mert te is azzá teszed.
Nekem is volt ilyen, mesélném valakinek, hogy pride alatt dolgozni milyen undorító volt (pultos vagyok).
Én ez alatt azt értettem, hogy minden ragadt a szétlocsolt cukros koktéloktól, de aztán utólag belegondolva....😅😅😅
Mindegy, elengedtem a dolgot.
A màsik fél elfelejtette, és az élet ment tovább. Kb egy hónap múlva rákérdeztem, és nem emlèkszik. Szal én paráztam csak túl.
Szerintem hívd el valahová, ahova csak ketten mentek, nem többen. És tudtok ketten beszélgetni. Lehet pl moziba. Nem is kimondittan randira, csak hogy megismerjétek egymást. Aztán az is lehet, hogy amikor ottvagy vele, mégegyszer használod ezt a kifejezést pl ugyan úgy a szúnyogokra, aztán majd mondod neki, hogy elnézést, ez csak kicsusszant, nincs bajom a melegekkel, csak így néha nem tudom korlátozni magam. Vagy valami ilyesmit lenyhatsz amikor kettesben vagytok.
Vagy
Az is lehet, hogy az egyik barátnőd dumál vele, és megpróbálja megtudakolni az identitását, és akár összehoz benneteket, vagy csak infóz neked és elhívhatod randizni.
De fura, hogy így reagált erre. Nem lehet, hogy más van a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!