Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Nektek hány évesen volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek hány évesen volt először meleg kalandotok?

Figyelt kérdés
Például: szex, szopás...

#meleg #kozosmaszti
2020. aug. 2. 16:21
1 2 3
 21/22 Kajak53 ***** válasza:
24 voltam, amikor először szoptak le az akkori Ráczfürdőben, 77-ben. Ez volt az első igazi homoszexuális élmény. Gyerekkori közös masztikat nem számítom annak. A nedves gőz-teremben volt, kora reggel. Alig voltak a fürdőben. A gőzben is csak talán hárman. Óriási élmény volt! Teljesen megfordított és felszabadított. Mindenkinek kívánok olyan első élményt!!
2024. jún. 24. 11:15
 22/22 anonim ***** válasza:

Hat ha az elsőre vagy kiváncsi ,akkor mondom kb 12 voltam és uncsimmal aludtam. Akkoriban hokiztam de sperma nem jött még. Ejjel óvatosan mególeltük egymast én hagytam hogy teljesen rám fonódjon. Mindketten ebren voltunk már ,mikor viccböl megkerdezte ,hogy meg foghatja e a fa...m. Igent mondtam. Meg dicsért majd kerte ,hogy én is. Vastag nyálkas volt neki.. de tudtam mit akarok! Le voltam csúszva az ágyon es szemve néztem a duzzado lúktető...

" sz...le! Kerhetsz bármit."

Halgattam de csak mert féltem hogy lebukok.

Kiment szétnézett.." sehol egy arva lélek."

Letolta a gatyát 16 evesen mar volt mindene. Na gyere mondtam neki es ez volt az első

szept. 6. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!