Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek miért nincsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek miért nincsen jogok arra hogy nyilvánosan szeressék egymást mint a heterok?

Figyelt kérdés

A strandon volt sok pár aki nyalta falta egymást már a hányinger kerülgetett és én szégyelltem el magam amikor a gyerekek előtt a hetero párok férfi és nő egymás ölében ülve csókolóztak.

Szerintem ez nyilvánosan undorító hogy nem bírják ki hogy elmenjenek a négy falig de ha a heteroknak ehhez jogok van akkor a melegeknek miért nincs hozzá jogok?

Ez emberi jogokat is sért nem?

Én még soha életemben nem láttam meleg párt se kézen fogva se csókolozni soha pedig már nagyon sok helyen voltam már a világban de a hetero pároktól már rendesen rosszul vagyok olyankor lefordítom a fejem vagy elmegyek onnan és nekem kellemetlen.

2020. aug. 2. 08:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kézfogás elmegy, melegektől és heteróktól is.

De mikor gyalják falják egymást, a lány a pasi ülében van, a pasi meg markolássza a csaj seggét, az már petting, és nem az utcára való.

És nem! Nem csak tiniktől láttam ezt.

2020. aug. 3. 10:55
 12/13 everlight ***** válasza:
100%
Az utcán ugyanúgy rosszallóan néznek a hetero párokra akik nyalják egymást,mindenki csinálja a négyfal között ,a közterületek nem erre vannak.A liberális vagy nem konzervatív embereket nem fogja érdekelni ha 2 férfi csókolózik az utcán,inkább a ráérő munkanélküli pancserek állnak le nézni,mert nincs más dolguk
2020. aug. 3. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én heteró vagyok de engem is zavar mert ez csak 2 embere tartozik otthon a 4 fal közé. Én meg nem szelektálom az embereket nemi hovatartozás szerint viselkedés alapján ítélek.
2020. aug. 4. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!