Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, férfiak: nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, férfiak: nem zavar titeket, hogy Magyarországon az azonos neműek nem házasodhatnak, illetve a gyerektéma is nehézskes?

Figyelt kérdés

A kérdés le van szűkítve, hiszen a melegség kisebb százalékának vannak komoly szándékai, és a fentiekben van valamennyi felelősség, amit lássunk be, hogy nem túl jellemző a szubkultúrában.

Kiváncsi volnék más srácok gondolatára abban, hogy miképp látják a házasság és gyermekvállalás kérdését.

Van bennetek ilyen cél, motiváció, kósza gondolat, hogy bizonyos idő után szeretnétek családban érvényesülni?

Kicsit lesújtónak tartom, ami itthon megy. Vannak motivált melegek is, akik tudják mit szeretnének véghez vinni, és természetes módon a családtéma is rajta lehet a listán. Persze nyilván ehhez előbb olyan partnert kellene találni, aki hasonlóképp vélekedik...

2020. aug. 1. 10:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%

Te hogy vagy ennyi mindenben biztos ?

Annyira tudod, hogy mi a gondolatuk, viselkedésük a melegeknek, hogy képes vagy itt diskurálni ?

Attól, hogy 2 gyermeked van, még böven lehetsz te magad is meleg...

2020. szept. 13. 20:58
 22/23 anonim ***** válasza:
9%

Melegként valószínűleg a kisebbségbe tartozom, de engem nem zavar igazán a házasság hiánya. Van már elég régóta a bejegyzett élettársi kapcsolat, ami nagyon sok tekintetben ugyanazokat a jogokat (a mindennapi ügyintézéstől kezdve az öröklésig) biztosítja a meleg pároknak, mint ami a heterókra is vonatkozik hasonló helyzetben. Ami a külsőségeket illeti, azaz hogy két férfi kapcsolata nem nevezhető házasságnak, meg mondjuk nem tartható nekik templomi esküvő, szerintem valamilyen szinten jogos elvárás a többségi(!), heteró társadalom részéről.

A gyerekvállalás már másik kérdés, ott jogosabbnak érzem a panaszokat, de az meg speciel engem nem nagyon érint. Egyelőre ugyanis nincsenek ilyen ambícióim egyáltalán, szexuális orientációtól függetlenül nagyon nehezen tudom elképzelni magamról, hogy én valaha gyereket akarjak. Ahhoz egy nagyon gyerekcentrikus partner kéne, aki képes lenne megváltoztatni a gondolkodásomat ilyen téren.

2020. szept. 15. 11:41
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
9 éve együtt vagyunk. Házasságra (egyházi szertartásra) egyáltalán nem vágyunk. Gyereket sem szeretnénk.
2020. szept. 26. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!