Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, férfiak: nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, férfiak: nem zavar titeket, hogy Magyarországon az azonos neműek nem házasodhatnak, illetve a gyerektéma is nehézskes?

Figyelt kérdés

A kérdés le van szűkítve, hiszen a melegség kisebb százalékának vannak komoly szándékai, és a fentiekben van valamennyi felelősség, amit lássunk be, hogy nem túl jellemző a szubkultúrában.

Kiváncsi volnék más srácok gondolatára abban, hogy miképp látják a házasság és gyermekvállalás kérdését.

Van bennetek ilyen cél, motiváció, kósza gondolat, hogy bizonyos idő után szeretnétek családban érvényesülni?

Kicsit lesújtónak tartom, ami itthon megy. Vannak motivált melegek is, akik tudják mit szeretnének véghez vinni, és természetes módon a családtéma is rajta lehet a listán. Persze nyilván ehhez előbb olyan partnert kellene találni, aki hasonlóképp vélekedik...

2020. aug. 1. 10:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A 7-es válaszoló viccel érzékelteti a lelkében megbúvó vágyakat. Az aggódó apa aki véletlenül a homo kategóriába téved. :-D
2020. aug. 1. 14:08
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Nehogy már ne lehessen véleményem heteróként😃 Egyenlőre még mi vagyunk többen😄

Különben kinek mi baja a viccel? Az hogy tökéletesen szemlélteti azt a kaffkai szürrealitást, azt kifordított bundakesztyűt, amiről ábrándoztok?

2020. aug. 1. 14:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha van véleményed heteroként, csak most speciel nem téged kérdeztek. Ha vöröshajúakat kérdeznek, ne fekete ugasson már be, hiába vannak többen.:D A vicc egyébként eléggé gyenge volt.
2020. aug. 1. 15:06
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek az eddigi kommentet.

Nos nem azt mondom, hogy a felelősség összefügg azzal, hogy a melegek szeretnének e házasodni. Tök rendben van, hogy vegyesen gondolkodunk, viszont az már nem jó, ha a többség tényleg csak a komolytalan felé tendál.

Mint meleg fiú érdekes tud lenni egy férfi test, csupán azt nem tudom megérteni, hogy miért csak szexuális motiváció van általában az emberekben...

Magyarországon már gyerekkorunkban is ez van sokunkban súlykolva, hogy a másság nem elfogadott... a gyerekben meg komplexusok alakulnak ki, hogy bűn, ha valaki meleg... Mintha, akárki tehetne róla, hogy milyen.:)

#5-ös crossdresser? romák? Hát nem tudom, szerintem ezzel te magad minősíted. Ok nélkül szurkálódsz.

Emberek vagyunk, rendben van, hogy hallani a hírekben érdekes dolgokat, de azért az általánosítás sem old meg mindent. Vannak normális melegek, és vannak normális romák is, ha egy kicsit pozitívabbak lennénk akkor ezt vennénk először figyelembe.

Mi lenne, ha mi magyarok egyszer az érme másik oldalát figyelnénk meg és látnánk be, hogy azért mert vannak negatív hírek, az emberek tudnak értékes gondolatokkal is bírni, lenni? Legalábbis érdemes lehet arra koncentrálni ami épít minket, és nem lerombol vagy alkot egy képet, ami nem pozitív.

Szóval összességében én azt gondolom, hogy a melegség tudná kiharcolni a "jogait", de ahhoz kellene egy befogadó "csapat", aki által ez akár végbe is mehet.

2020. aug. 1. 15:08
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Külföldön akarok majd házasságot kötni a párommal, és mindketten szeretnénk majd vérszerinti gyereket béranya segítségével. Igaz ez még elég messze van, de tisztában vagyunk a céljainkkal
2020. aug. 1. 15:21
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
15-ös sikerüljön ez a célod, és minél több magyarnak aki ki tud menni élni és dolgozni külföldre !
2020. aug. 1. 18:43
 17/23 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező!

Ez aligha szexualitás kérdése.

Alapvetően is trend a világban,hogy egyre kevesebb ember akar párkapcsolatban élni.És bizony szép nagy a gyermektelenek tábora is a heterók körében is.

Annyi a különbség,hogy heteróknál sokszor becsúszik a gyerek,vagy társadalmi nyomásból sokan vállalnak.

De nézd meg a válási statisztikákat,aztán rájössz,hogy nem minden a lila ködről szól.

2020. aug. 2. 01:30
 18/23 Béla211 ***** válasza:
100%

Kicsit zavar, hogy nincsen jog egyenlőség. És téged azért is meg ítélnek ,mert együtt élsz a pároddal meg sokszor úgy néznek rád mint egy ufóra. De ha a Balatonban dugnak heteró párok azzal nincs baj és nem szól senki. Nap közben gyerekek mellet.

Bejegyzett életársí kapcsolatot szeretnénk meg kötni párommal. Én szerettem volna gyereket is , de csak örökbe fogadni. De a párom nem igazán gyerek centrikus szóval így tuti, hogy nem lesz.

Meg ezekell a jogi feltételekkel ahogy most a melegek örökbe fogadhatnak Magyarországon nem is mernék bele vágni. Meg ahogy a társadalom is hozzá áll itthon ehhez a kérdéshez ezért sem vágnék bele.

Egy amúgy is sérült gyerek aki valami miatt elvesztette a szüleit még meg kapja a bántásként ,hogy melegek akik nevelik az sem segít szegény gyereknek ,hogy rendbe jöjjön és helyt tudjon állni az életben.

Szóval ahogy most állnak a dolgok így nem szeretnék gyereket és szerintem ez az én életemben már nem fog változni.

2020. aug. 2. 02:31
 19/23 A kérdező kommentje:

Én is kívánom a 15-ös kommentelőnek, hogy sikerüljön amit elhatároztak, illetve mindenkinek, akinek van hasonló elhatározása.

Én is valami ilyenben gondolkodom, külföldön megállapodni.

Közös erővel sikerülhetne itthon, de úgy néz ki nem ugorjuk meg a mércét.

2020. aug. 2. 09:24
 20/23 Béla211 ***** válasza:
83%
Azt azért hozzá teszem ,hogy szerintem azért 2008 óta sokat javult a helyzet. A magyar társadalmon belül szerintem jobban elfogadnak minket még az örökbe fogadást is többen támogatják. Még ha politikai ellen szél is van.
2020. aug. 2. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!