Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 29 évesen melegként még nem volt anális szexuális élményem?
Figyelt kérdés
Sokáig vidéken éltem és ott nem akartam ismerkedni, most ugyan Budapesten, de amint ismerkedésnél felvetődik a kérdés, nem tudok válaszolni, hogy pontosan mi is tetszik, mert egyszerűen nem volt még tapasztalatom benne, de azt hiszem a passzív szerep vonzz.
Azonban ha az igazat mondom és elárulom, hogy tulajdonképpen szűz vagyok, akkor általában csökken a partner lelkesedése, mert nagy felelősségnek érzi vagy egyszerűen nem tud hova tenni és jönnek a kérdések, hogy eddig miért nem ismerkedtem meg hogy hogy egyedül vagyok bla bla bla.
2020. júl. 22. 19:21
11/12 anonim válasza:
Nem ciki! Ha úgy érzed akkor elmondod a srácnak, hogy szűz vagy, de nem kell feltétlenül tudnia. Furcsa, hogy emiatt sokan visszalépnek. Majd kitapasztalod, hogy mi esik jól ;)
12/12 Kajak53 válasza:
Szerintem fontos, hogy megfelelö partnert találj. Én közelebb voltam a 40-hez, mint a 30-hoz, amikor végre megdugtak. Addigra már nagyon vágytam rá. Csodás élmény volt! Nagyszerü volt a partnerom. Kár, hogy míg Magyarországon éltem, nem tudtam ezt a tapasztalatot megszerezni. De jobb késön, mint soha. Azóta is nagyon élvezem. Oda-vissza is. Azaz én is élvezettel dugok egy ápolt, formás, gusztusos popsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!