Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szexinek találja a Lannister katonai egyenruhákat?
Egy erotikus fantáziában biztosan.
Szerintem büdösek lennének, a páncéltól kék meg lila foltosak, a bajtársaik és az ellenségeik vére borítja őket, a mészárlástól pedig sokkban vannak.
Ez a "hősies vonulás" inkább egy toborzó propagandaszövegének illik be és nem hiszem, hogy a katonák harc utáni lelkiállapotát tükrözi.
Nekem is tetszenek az ilyen jelmezek, de a valóságban semmi izgató nem lenne benne.
"ahol egyedül csak ők férfiak tanyáznak"
Gondolom, a táborkísérőkre nem nagyon figyeltél, amikor nézted a sorozatot, vagy olvastad a sztorit. Ez a szép megfogalmazása azoknak a kurváknak, akik mennek mindenhova a csapat után, és szórakoztatják a katonákat, amikor azok éppen nem harcolnak vagy masíroznak, hanem a felvert táborokban várakoznak. Márpedig az idő nagy részét a várakozás teszi ki, gondolj csak egy hónapokig, vagy akár évekig tartó várorostromra. Táborkísérőből pedig rengeteg van mindig.
De hogy megfoghatóbb legyen a dolog: Shae is egy ilyen táborkísérőből küzdötte fel magát main characterré.
A sorozatot nem is érdemes nagyon, a könyveket igen.
Fanartokon nekem Loras és Garlan páncéljai is bejönnek, Renly Baratheon zöld, szarvasagancsos páncélja szintén nagyon király.
Szerintem is szexik azok a ruhák.
#4 Csak kár, hogy ott meghaltak a "legszexibbek".🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!