Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám alaposan kimosni magamat anális szex előtt?
Ugyan ez a szitu velem is. Orakig oblitem magam es mar konkretan a gyomrom mosom a beleimen keresztul, meg se jon tiszta viz. A vegbeleg viszonylag tenyleg gyorsan at lehet obliteni, de nalam es nalad is valoszinuleg a viz a bel tobbi szakaszat mossa mar es azert is leszel rosszul, mert meg emesztesben levo dolgokat is kimosol es a beled tele megy vizzel kb. Tehat szerintem a baratod csinalja jol.
Szerintem ne egyel elotte fel napig, menj el wcre es 3-4 oblitesnel tobbet ne csinalj, hogy tenyleg csak a vegbelet mosd at. Ha meg pici baleset tortenik az elofordulhat, mivel analis szex.
Ami fura: nekem eddig eletemben csak 1x sikerult tenyleg annyira tisztara mosnom magam viszonylag gyorsan, hogy mikor ujjaztam magam ereztem, hogy teljesen tiszta minden es stb. Marha jo:D
Még egy óra is sok negyedórányi tömködésért.
Egyszerre fél liternél többet semmiképp sem ajánlatos, de nekem az összes anális játékom elbukott valamilyen formában ha beöntöttem előtte. Viszont ha kemény a széklet nagy wc után pár órával minden cicoma nélkül mehet a menet eddigi műfarkincás tapasztalatok szerint. Viszont ha kemény a széklet az egy dehitratációs állapot azaz előtte nap kevesebbet kellene innod.
Ha újra kedvem lesz ehhez azt fogom csinálni hogy kiszámolom a befogadandó farok térfogatát, ráadok 10% és annyi víz kell. Tehát egy 20/4centis farok (2x2x3,14)x20=250cm3 +10% 275cm3 avagy 250 max 300ml és egy szemet se többet.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat🙏🏿, az ezt követő válaszokat pedig előre is köszönöm.
#3-as:
(Ez egyáltalán nem a kérdéshez kapcsolódik, de nagyon köszi a személyes storyt, sajnos nem sokat tudni az elmúlt évszázad második feléből LGBTQ+ személyes történeteket.)
Szerintem egyik különbség a meleg szex titkolásában, tabuként kezelésében, how-to edukálásában van az akkori időkhöz viszonyítva (utóbbi ma sem túl nagyszabású, de legalább itt és ott lehet tájékozódni). A párommal nincs időkorlát, vagy harmadik személynek magyarázkodás hogy pl. miért vagyok annyit a fürdőben. Ugyanakkor mind a ketten elvárjuk egymástól, hogy ne kapjunk el a másiktól (sem nemi, sem) bakteriális fertőzést, ne legyen mutyis egyikük pénisze, ujja, stb.(és az ágynemű sem) -hogy ezeket a lehető legnagyobb eséllyel elkerüljük, ahhoz pedig inkább kimosnánk magunkat.
Passzívként 2 csoportra osztanám a passzívokat. Az egyik az igénytelen többség (ők nem sokat vacakolnak a tiszta szex érdekében), a másik az igényes kisebbség. Nálam egy dugás sok előkészülettel jár, de egész estés program, több és kemény menettel, epillált popóval, nyalatással, popsiból szájba szopással stb.
Ez (de szerintem egy sima popsi dugás sem) mehet anélkül,h kimosd magad. Én fél napot simán rászánok, előző nap már nem vacsizok, aznap pedig csak max egy könnyű reggeli, esetleg max pár alma napközben. A lényeg az a beöntésnél, hogy aďdig kell beengedni a vizet, majd kinyomni, amíg tiszta víz nem jön ki. Persze a gyomrodig hülyeség kimosni, de nem is kell. Mindig annyit kell beengedni, amennyit érzel,h már tele vagy. Pár öblítés után már szinte semmi szilárd nem jön. Ilyenkor hagyni kell bent a vizet, hagy ázzon ki minden, közben lefekszel a bal oldaladra dőlve. Ezt kell ismételgetni úgy, hogy egyre kevesebbet engedsz be és mivel a víz benned is lefelé folyik, ami kevés piszkos víz még lefolyik, azt mindig kimosod hiába csak keveset engedsz már be a végén. Amikor már csak tiszta víz jön, akkor kész, de ajánlott pár órával később szexelni csak, mert addig a belekben maradt maradék víz felszívódik.
Kb százszor csináltam már így, de a volt csajaimat is megtanítottam. Utána 1-2 napig tudsz szexelni így gond nélkül, nem mellesleg ha rendszeresen csinálod, szép sima lesz a bőröd az arcodon, na és persze a koplalás is jót tesz az alaknak. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!