Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én vagyok az aki ki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az aki ki nem állhatja ezeket?

Figyelt kérdés

Na szóval arról lenne szó ahogy a médiában (filmek,sorozatok) világában miért kell reprezentálni 2 férfi aktusát hogy csak úgy egymásnak esnek és BUMM szex...

Általában sokszor látok olyat hogy tudatlanul mit sem sejtve csinál valamit a passzív srác nem számítva arra hogy ezután jön a sármos srác aztán smaci smaci smaci xy és végül egyből be tolja a másiknak!??

Ez csak egy példa a rengeteg közül amit most írhatnék

Heterók a rendezők vagy csak szimplán bugyuták ahhoz hogy realisták legyenek, esetleg mind2?

Nagyon cringe az egész ahogy leadják ezeket a jeleneteket.

Oké hogy nem fér bele egy 10perc előjáték az 50 perces epizódba, de az hogy úgy kell reprezentálni az egész aktust hogy random, váratlan és azt sugallja bármelyik pillanatban be rakhatod a srácnak aki neked tetszik és kedvedre dughatok anélkül hogy barna lenne a farkad az úgy elég komoly. Főleg mikor az elvileg "hetero" srác csak úgy hirtelen ilyet csinálna.

2020. júl. 16. 20:02
A kérdező szavazást indított:
Szerintem rendben van a meleg szex a műsorokban/filmekben
Annyira nem érdekel hogy ki mit vesz le a meleg szexről ezekben
Én is csak úgy random berakom egy másik srácnak/barátomnak
Zavaró és engem is irritál ha ilyet látok
Már annak örülök ha 1 percig ilyen jelenetet látok
36 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavar, hogy cringe.
2020. júl. 16. 20:15
 2/5 The Dead and Dreaming ***** válasza:
88%
Engem igazából csak az idegesít amikor indokolatlanul történik. Volt pár olyan sorozat amiben teljesen indokolatlanul volt meleg az egyik karakter, tehát nem adott a történethez hozzá semmit sem a dolog így igazából ez csak arra volt jó, hogy megmutassák mennyire PC-k az alkotók. Ugyan az, mint az összes vígjátékban meglévő vicces fekete történethez hozzá semmit nem adó mellékszereplő. Bele lehetne ennek kapcsán menni sok mindenbe és pont eléggé aktuális téma is, de alapvetően én úgy vagyok vele, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy a való életben ki melyik nemhez vonzódik és az is gáz, ha valakit a bőrszíne miatt ítélnek meg, de is hatalmas gáz ahova tart a világ. A végletekig túltolt PC meg a mindenért való rinyálás szerintem undorító, na mindegy. A legtöbb esetben két hatalmas fülest le kéne csapni az ilyeneknek, de kicsit elkalandoztam. Szóval sorozatok/filmek terén, ha indokolatlan akkor valóban zavaró lehet a dolog.
2020. júl. 16. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok, de nem szoktam ilyeneket nézni. Max olyat láttam, hogy egy férfi és egy nő csinálja. Engem irritál, de nem azért, amiket írtál, hanem eleve ha két ellentétes nemű csinálja akkor is. Nem gondolom, amúgy, hogy a nézőket érdeklelné, hogy a passzív hogyan csinál beöntést pl. A heteroknál sem ey guszta dolog, ha nincs előtte tisztálkodás, mivel a pénisz és a vagina is kellemetlen illatú "alapból".
2020. júl. 16. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, a filmekben arról sem beszélnek, meg azt sem mutatják soha, hogy a szereplők mikor és hogyan szarnak. Pedig garantálhatom, hogy azt tényleg mindenki csinálja, mert a legalapvetőbb létfenntartáshoz tartozik. Viszont a történet szempontjából nincs jelentősége, senki sem kíváncsi rá a részletekre. Na, ehhez hasonló dolog szerintem az is, hogy meleg pároknál nem mutatják azt, hogy a passzív fél hogyan, milyen beöntéssel készül fel egy-egy szeretkezés előtt. ;)
2020. júl. 20. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy mikor szarnak, látom nehezen tudsz szöveget értelmezni de sebaj sose késő gyakorolni az olvasást. 😂
2020. júl. 21. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!