Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Élvezem, ha a szexben alá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezem, ha a szexben alá vagyok rendelve a férfinek, de a barátom ki nem állhatja, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom nem csak ez egy kapcsolat, de én egyszerűen égek a vágytól, hogy parancsoljon, hogy behódolhassak, elfenekeljen durván, vagy akár kikötözzön. Értitek. Ő viszont ezt nem szereti, és már kompromisszumokra sem képes. Rengeteg vitánk született nem csak erről, de ebből kifolyólag. Ez szakító ok lehet?
2017. febr. 6. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nem tudod megkapni, amit szeretnél, akkor sajnos nincs sok jövője a kapcsolatnak.

Esetleg lejts néhány cigánykereket szoknyában a barátod előtt, hátha meghatja, vagy ilyesmi...

2017. febr. 6. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Álomnő vagy
2017. febr. 6. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A barátod nagyon szeret, és nem akar bántani.
2017. febr. 6. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindig egy ilyen nőre vágytam. ne parázz sok pasinak bejön ez, biztos találsz magadnak egy kellemes partnert, sok szerencsét és boldogságot.
2017. febr. 6. 17:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt mondja a legtöbbször ő is...nade kérem. Pont azt mondom, hogy élvezem. Így nem bántana, éppen ellenkezőleg:/
2017. febr. 6. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:
2. Most azzal, hogy álomnőnek tartod, szerinted válaszoltál a kérdésre? Nem sokkal jutott előbbre a kérdező.
2017. febr. 6. 17:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Helyesbítek, azzal semmivel nem lettem előrébb, de mindenesetre köszönöm...ha ez csak ezen múlik..:D
2017. febr. 6. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Mivel egy párkapcsolat kompromisszumokbòl all ezért gondolom logikus hogy mennyit ér ez a kapcsolat
2017. febr. 6. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy ilyen csajjal levelezek. Alig várom hogy alázzam és párosodjak vele.

Ha ez a vágyad mindenképp lehet szakítóok!!!!

2017. febr. 6. 19:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok. Én sokkal vadabb, extrémebb vágyakkal vagyok megáldva, mint a férjem, ami néha hiányzik. Természetesen már a kapcsolatunk elején kiderült a dolog, próbáltam sokáig rávenni dolgokra. Volt, hogy meg is próbálta, de nagyon elveszett volt, látszott, hogy tőle messze állnak ilyen dolgok, kínos volt az egész. Nálunk az a szerencse, hogy a szex így is jó. Tehát hiába vágynék többre, vadabbra néha, attól még kielégítőek az együttlétek. Hazudnék, ha azt mondanám, nem fantáziálgatok extrémebb együttlétekről, de minden másban annyira megtaláltuk egymást, hogy én lemondtam ezekről. Ha nem elégítene ki vele a szex ebben a formában, ha valóban nagy hiányt éreztem volna a kezdetektől, akkor nem maradtam volna vele. Neked kell mérlegelned, le tudsz e mondani miatta erről. Ha úgy érzed nem, akkor lépned kell.
2017. febr. 6. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!