Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elgondolkodtatok azon hogy egyszer transzivá váljatok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 15:28
1/12 anonim válasza:
Igen, de rájöttem, hogy igazából engem csak a CD izgat, transz életformát nem akarnék állandóra.
2/12 anonim válasza:
Nem.
De hogy meglovagolnék egy helyes tinit, azon igen. :)
5/12 anonim válasza:
Mármint hogy transznemű vagyok vagy hogy érdekel e a transzvesztita előadóművészet? De a válasz mindkettőre nem.
6/12 anonim válasza:
Nem, csak azon h penzert oralozzak mas nem
7/12 anonim válasza:
Csak azon gondolkodtam el, hogy milyen lennék szépen kisminkelve parókába, ilyen csini egyberuhába, mert szép vagyok. De csak itthonra, nem vagyok transznemű. Szóval csak szórakozás kevéért, mint travi élevitel távol áll tőlem.
8/12 anonim válasza:
Nem, soha sem merült ez a dolog fel bennem... és ezek az “átváltozos” videók, műsorok stb. sem érdekelt... max azok amikor az extrém külsőből szolidabbat és kevésbé bizarrt csináltak...
9/12 anonim válasza:
Én nagyon szívesen válnék transzivá és élnék életvitelszerűen lányszerepben ha a partnerem támogatna ebben :)
10/12 anonim válasza:
Nem, de nem is leszek valószínűleg, nem vonzz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!