Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megyek bele? Neked is volt ilyen?
Nem értem, minek jársz együtt össze vele még ezek után is?
Valami irányításmániás srác ez...
Hagyd ott, ha tiltás van szexben az egyik félnek az nem kielégülés a te részedről ha nem élvezed.
Ha utólag nem szereted magad érte azt jelenti hogy közben sem szereted csak annyira domináns a partnered hogy engeded magad neki mert befolyásol téged.
Tapasztalat.
Próbáltuk mi is ezt párommal hogy egy hétig nem élvezhetek el de feszült lettem és segített levezetni,
ő is ilyen hogy nagyon szeret irányítani szexben ha nagyon fel van izgulva (általában mindig xd), csak szólok ha valami nem esik jól és elfogadja és csinálunk mást helyette.
Az csak 1x volt. Izgalmas volt csak hát mivel ugyanúgy taliztunk izgatott voltam. Mármint érted. Akartam elélvezni és a 4. nap elélveztem. Máig nem tudom hogy honnan tudja. Amúgy nem voltam feszült, stb.
A szex jó vele. Ez kétségtelen. Van amit néha bánok, de jó vele. Az inkább a fura, hogy miért teszek meg bármit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!