Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha passziv meleg vagyok,miért akarom lányokkal is?
A női test nem vonz..viszont a romantika,csók ölelkezés,összebújás nagyon is..
Ezt sose kaptam meg a partnereimtől..viszont lányoktól igen és baromira élveztem..sajnos csókig senkivel nem jutottam,mert nyílt meleg vagyok,így ha megpróbálom ellöknek h biztos sokat ittam..maga a szex érdekel lányokkal,de annyira nem h csajozzak is emiatt..ha lenne lehetőségem élnék vele,de nem keresem..mi lehet ez?
Ti szexeltetek melegként lányokkal?
Ha mindenképp szeretnél valami meghatározást, én azt mondanám, hogy hetero romantikus homoszexuális vagy.
((De igazat kell adnom annak, aki azt írta: "Te enyhén vagy bi a meleg oldalról." Sokan - tévesen - azt gondolják: aki biszex, az 50-50%-ban az. Pedig dehogy. Számtalan árnyalat van a két nem felé vonzódásnak. Van aki biszex, de jobban vonzzák a férfiak, de ugyanez lehet a nők irányában is, és ennek mértéke "számtalan" százalékban mérhető egyik, vagy másik nem felé.))
Én azt is elképzelhetőnek tartom, ha találnál magadnak egy olyan fiút, akit - hozzád hasonlóan - vonz a romantika, csók, ölelkezés, összebújás, akkor ezek után már a nők kevésbé, vagy nem vonzanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!