Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önszopás nektek megy?
18 évesen ment, hajlékony voltam. Manapság már nem jön össze. 17.5 hosszú, de a méret nem kompenzálja a merevséget.
26F
Sokkal fontosabb a hajlékonyság, mint a méret. Persze ha nem vagy hajlékony, akkor a nagy méret valamelyest kompenzál.
Én régebben nagyon könnyen és jól tudtam magam szopni, minden nap csináltam. Tini koromban szinte tövig be tudtam kapni, ma már nem megy ilyen jól. De a makkom még most is be tudom kapni. Nekem 16 centis.
Amúgy az nem igaz hogy nem olyan jó, mintha más csinálná. Mind a két félének megvan a maga varázsa, de nekem pont hogy nagyon bejön, ha magamat szopom. Magamnak sokkal jobban érzem mikor kell gyorsítani, szívni, stb, és így pillanatok alatt el tudok élvezni. Ha más szop az is nagyon jó, de más sosem fogja olyan jól érezni, hogy most éppen mi lenne a legjobb érzés a gyors orgazmushoz. Arról nem is beszélve, hogy magamnak nem csak gyors, hanem hatalmas orgazmust tudok így okozni. Szóval szerintem istenien jó érzés, én egész életemben szopni akarom magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!