Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kik találják ki az Omegaverzumot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik találják ki az Omegaverzumot?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná, az Omegaverzum egy olyan alternatív világ a fanfikciók világában, ahol nem léteznek nők és a női nem helyett a férfiaknak a három típusa helyettesíti a két nemet. (Habár már azt hiszem van leszbikus verzióban is, mert véletlenül rákerestem és egy alfa nő nemi szerv koncepciós rajzát láttam meg.)

Tehát vannak az alfák, a béták és az omegák.

Nem biztos, hogy ide le lehet írni, hogy mi a különbség közöttük. Viszont valamiért nagyon specifikus és részletes a nemi szervek eltérésének kidolgozottsága.

Ilyet szerintetek melegek vagy nők találnak ki inkább?

2020. júl. 10. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Reszletezned kerlek?
2020. júl. 10. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hol lehet erről olvasni?
2020. júl. 10. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Én ebben a videóban hallottam róla.

https://www.youtube.com/watch?v=BePhKs3KsT4

De itt van egy útmutató hozzá íróknak, azt hiszem.

[link]

2020. júl. 10. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Yaoi-s emberkék kreációja

Engem izgat a gondolata az egésznek, eljátszottam párszor szex közben is

18/F

2020. júl. 10. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nem tudná, az Omegaverzum egy olyan alternatív világ a fanfikciók világában, ahol nem léteznek nők és a női nem helyett a férfiaknak a három típusa helyettesíti a két nemet."

Ebben tévedsz. Igenis vannak nők az omegaverse-ben, sőt női alfák is kisebb pénisszel, és csomóval. Ez is az univerzum sajátossága. A legkülönlegesebb benn az, hogy az omega férfiak is lehetnek hordozók, vagyis eshetnek teherbe, mivel rendelkeznek belső női nemi szervekkel.

"Ilyet szerintetek melegek vagy nők találnak ki inkább?"

Bárki kitalálhat ilyet, akit megfogott az ABO, azaz Alfa-Béta-Omega Univerzum. És nem, nemcsak a yaoi-sok sajátossága, de gyakran fordul elő slash, azaz azonos neműek fanfiction-jeiben.

Nem tudom pontosan, mikor, hogyan alakult ki, olvastam arról, hogy még a hatvanas években a Kirk-Spock Star Trekes fanfictionok idején kezdődött, hiszen a Trek sci-fi, sok idegen faj létezik, előfordulhatnak különleges világok, szokások stb. Persze, amikor bejött a Teen Wolf, akkor ennek más, de sokkal nagyobb kultusza lett, mondhatni növelte a népszerűséget bizonyos fandomokon belül. Mára az angol fanfictionok egy elég népszerű ága. Én az AO3-on találkoztam vele először, és kedveltem meg nagyon, ezt a felettébb érdekes univerzumot.

Ha valakit érdekel - mivel én is írtam ebben az univerzumban néhány novellát -, leírtam a leggyakoribb szabályokat magyarul is:

[link]

2020. júl. 11. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!