Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csináltátok már uszodai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DTR42 kérdése:

Csináltátok már uszodai zuhanyzóban?

Figyelt kérdés

Sok helyen ugye csak egy fal az elválasztó és nincs függöny, emiatt sokszor megbámultak már.

De valakinek van valamilyen komolyabb esete?

2020. júl. 9. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Igen s jó volt:-)
2020. júl. 9. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Volt olyan uszoda, régen, ahol nem csak fal volt az elválasztó, hanem volt ajtaja is. Idő -és helytakarékosság miatt zuhanyoztunk egy fülkében a haverommal. (15 évesek voltunk).

Az ő ötlete volt először, hogy mi lenne ha kivernénk?

Megtettük.

A következő uszodás napon próbálkozott, hogy "nem mehetnénk tovább?"

Örültem a kérdésnek, mert tetszett a farka.:)

Először ő térdelt, aztán én. Nagyon finom volt... :)

Nem telt el sok idő, egy ilyen úszás utáni zuhanykor -kellő síkosítás után- konkrétan rátolta magát a farkamra. Kapaszkodnom kellett, mikor élveztem, hogy ne essek össze.

OFF: ...azért persze az első kölcsönös, zuhanyzós szopás után ezt a dolgot máshol is műveltük.

...ha a szülei nem voltak otthon, akkor kapásból meglovagolt. Ha otthon voltak, akkor csak orál volt -azt könnyebben tudtuk "rejteni" ha valaki be akart nyitni.

2020. júl. 9. 21:54
 3/10 anonim válasza:
70%
Strandon :)
2020. júl. 9. 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Biztosan nagyon meglepő, de uszodába úszni jár az ember, a zuhanyzó pedig zuhanyzásra van. Az a jó, hogy gyerekek is megfordulnak az uszodában, akiknek valami fantasztikus, ha meglátják, hogy állati ösztöneiteket a zuhanyzóban élitek ki. Bravo!
2020. júl. 9. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Ahogy a #4-es írja, imádom a szexet, de mindennek megvan a helye, az meg nem az uszodai zuhanyzóba való ahol jönnek-mennek az emberek. Bírjatok már uralkodni magatokon és csináljátok otthon!
2020. júl. 9. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az 4-es és 5-sel.öltözőben,bent a fülkében csak csók volt és egy kis tapi az exemmel és otthon volt minden egyéb strand után.
2020. júl. 10. 06:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Strandon csináltam, de zárható WC-ben.
2020. júl. 10. 06:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak kivertem ott, több nem volt.
2020. júl. 10. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen ;)
2020. júl. 10. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szoptam mar ott
2020. júl. 17. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!