Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj, ha egy fiú tangát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy fiú tangát hord?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok. Nap mint nap női tangát hordok, mert ez kényelmes. Leggings alá futáshoz is. Miért bsj ez?

2020. júl. 9. 09:43
1 2 3
 21/25 -remete- ***** válasza:
89%
Hát nem is tudom izlések és pofonok. :) engem sose vonzott a női ruha fehérnemű
2020. júl. 12. 08:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna én is próbálgattam régebben.
2020. júl. 13. 19:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is hordok. Direkt vékonypántosakat. Oldala és a fenék része csak egy csík. Próbáltam többfélét de ez a legkényelmesebb számomra. Mivel hátul csak egy kis madzag van a hátsómban így nem érzem hogy ott van. xd női G-string / micro g string névem találsz ilyeneket. Lényeg hogy olyat válassz amiben elfér a cucc elől, aztán már mindegy milyen a hátulja.. ami tetszik olyat válassz aztán már nincs is gond.

Jól szellőzik minden és kényelmes is. Nyáron egy megváltás boxer után. Főleg hogy abban izzadok mint állat. Pedig vékony vagyok.

Férfi tangák anyaga gagyi és marha drágák is.

2020. júl. 14. 21:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudják mi a jó... :D
2024. jan. 24. 14:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, már évek óta férfi tangát hordok. Nagyon kényelmes.
2024. júl. 30. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!