Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háló nélküli rövidnadrágot felmertek venni alsógatya nélkül?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 09:36
11/13 anonim válasza:
Volt amikor még alám is néztek :-)
12/13 anonim válasza:
simán, szerintem ez a legkényelmesebb :)
13/13 anonim válasza:
Én pl a rövid nadrágokat alsógatya nélkül feszem fel, régebben max slicces rövid nadrághoz vettem fel, de mostmár ahoz sem, miután, jó pár éve pl farmer nadrágokat alsó gatya nélkül veszem fel, plusz alsó az már zavaró volna főleg azt nem szeretem farmer volt rajtam alsóval le ültem farmer be nyomta az alsót a fenék vájatba, mindig igazgatnom kellet így meg csak a farmer megy bele a vájatba, ki is jön, elejébe szokatlan volt, de egyben kényelmes, alsó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!