Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne itt nagyon nagydarab srác, akinek ismerkedne?
Figyelt kérdés
Nem kövérre gondolok, sokkal inkább masszívra, arányosan nagyra (20tól 30ig).2020. júl. 3. 21:29
1/11 anonim válasza:
Nagyon darab tuti nincs, de neked nem is az kell hanem nyelvtan könyv!
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, valóban, elnézést.:) Lett egy grammatikai elírás a kérdésben, az is lehet, hogy stilisztikailag is szebben fogalmazhattam volna.
Örülök, hogy jó magyar módjára csak a hibát látjuk meg és felhívjuk rá a figyelmet. 10 évvel ezelőtt még valahol 'menő' is lett volna, de mostmár szerintem kicsit unalmas a folytonos hangsúlyozás és direkt provokáció.
De köszi, majd még hátha forgatok nyelvtan könyveket, elvégre szükséges és elégséges feltétel.
2020. júl. 3. 22:15
4/11 anonim válasza:
Én 173cm-hez vagyok 110 kg.
Nem gindolom magam nagynak még.
De nekem is a dagik jönnek be.
29f
5/11 anonim válasza:
gondolom* 😜
Félre írtam, elnézést
7/11 anonim válasza:
Aki megfelel ennek a "kategóriának", írhat nekem is.
8/11 anonim válasza:
115 kg 173cm
29f
Nem tudom mennyire férek még bele ☺️
9/11 anonim válasza:
Aki ilyen nekem is írhat,főleg ha férfias típus.
Én kb.95 kg 187 cm
29/F
10/11 anonim válasza:
9-es válaszoló, illetve aki még szeretne, írjatok nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!