Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy jötettek rá arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jötettek rá arra, hogy melegek/biszexuálisak vagytok?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is tüntessetek fel!

2020. júl. 2. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt vettem észre, hogy a lányok mellett a fiúk is izgatnak, a képeken pedig nézem a srácok himbilmbijét is.

28f

2020. júl. 2. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon lassan, mert a nők nagyon szexualizáltak a médiában. Normálisnak tűnt, hogy egy szexi csaj fehérneműben vonzó, azt hittem mindenkinek az.

Hány éves lehettem, talán 8-10 max, amikor már emlékszem, hogy jobban érdekelt az előttem álló lányok feneke mint a balett óra.😂

Az kezdett inkább fura lenni hogy a fiúk nem jönnek be. Azt hittem később érő típus vagyok, és majd valamikor majd felkapcsolják a lámpát a fejemben és érteni fogom mit néznek ezeken a fiúkon.

Nagyon cikinek éreztem hogy nem tudom melyiket kéne vonzónak találni, szal amikor kérdezték ki tetszik, rávágtam a leglányosabb srác nevét...🤔

Nem volt jó döntés mert ez a gyerek volt az osztály lúzere, hetekig cikiztek vele.

15-16 évesen már kezdtem pedzegetni, hogy mi van, de tárgytalan volt a dolog, társkeresőn csak jóval idősebbek/balfaşzok voltak és vidéki vagyok, szóval nem volt senkim.

Aztán igazán felvállalni csak az egyetem miatti otthonról kiköltözés után mertem. 2-3 évre rá ismertem meg az első barátnőmet, 22, majdnem 23 évesen.

30/n

2020. júl. 2. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy amikor elkezdtem kb. 12-13 éveskéne masztizni, nem csak az okozott izgalmat, ha lányra gondolok, hanem az is, ha pl. arra gondoltam, hogy megfogom egy fiúét.
2020. júl. 2. 16:42
 4/6 everlight ***** válasza:
87%
Mindig is vonzottak fiúk is.
2020. júl. 3. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk csak, fogalmam sincs h mi vagyok, én bisexnek hívom magam, habár a fiúk jobban bejönnek kb 13 éves korom ig csak a lányok érdekeltek az is nagyon ritkán 13 évesen 2 lány tetszett nekem úgy igazán. Aztán elkezdtem én is kielégíteni és észre vettem h a férfiak teste jobban bejön és izgatobb, itt még nincs vége a storynak mert 15 évesen beleszerettem egy lányba aminek csalódás lett a vége mivel nem tudtam h működne e a kapcsolat így bele sem mentem. És most 19 évesen rájöttem h mind2 nemet vonzónak találom, és nem számait h fiú e vagy lány, csak boldogok legyünk együtt. 19/f/bi
2020. júl. 4. 00:14
 6/6 -remete- ***** válasza:
88%
nem néztem képeke. egyszer smaciztam egy fiu haverommal. és tudtam elvesztem. 40f
2020. júl. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!