Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Everlight kérdése:
Mely anime vagy rajzfilm karakterekhez vonzódtatok gyerekként?
Figyelt kérdés
én: Gaara,Meliodas,Spectra,Zuko,2020. jún. 29. 21:21
12/15 anonim válasza:
Kouga nagyon bejött az InuYashából. És bár nem rajzfilm karakter de a régi Pantheon a LoL-ból, veszett sokat masztiztam rá, míg már 100k masterym volt rajta azzal, hogy csak klikkeltettem a mapen random amíg bámultam a karit és rejszoltam. UI: Az új Pantheon még mutatósabb, bevallom kipróbáltam (a régi módszeremmel is:D) , de már nem annyi az eszem, hogy csak azért egy játékon fent lógjak. :DD
13/15 anonim válasza:
Gyerekként...? Én még mindig vonzódom némelyikhez ¯\_(ツ)_/¯
14/15 anonim válasza:
Én mindig a negatív, gonosz szereplőkhöz vonzódtam kicsiként is, és mai napig az animékben is mindig a gonoszoknak szurkolok. Kicsi koromban Jafar és Hades nagy szerelmeim voltak. Animéket nagyon kicsiként még nem néztem tudatosan, csak ilyen Pokémon meg ilyesmiket, amikben -számomra- nem voltak rendes, szexi gonoszok. És nem csak a sima gonoszok vonzanak, hanem az antihősök is. Ma már megbolondulok Lelouch-ért a Code Geass-ből, a Gankutsuou Grófjáért, a Majin Tantei Nougami Neuro Neuro-jáért.. De ott van még sima gonoszokból a Kimetsu no Yaiba Muzanja, Light a Death Note-ból, és a Bungou Stray Dogs összes negatív szereplője. Plusz, akármilyen animét nézek, és egy nem taszítóan megrajzolt férfi szereplőt látok, akkor mindig össze-vissza olvadok. Kövezzetek meg, de én a Sword Art Online Sugou-jának is lettem volna az áldozaza. :D
15/15 anonim válasza:
Az a baj a régi mesékben alig voltak emberek, volt az Aladdin, Róbert Gida de az gyerek meg a Nils Holgersson de az is gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!