Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Everlight kérdése:
Mely anime vagy rajzfilm karakterekhez vonzódtatok gyerekként?
Figyelt kérdés
én: Gaara,Meliodas,Spectra,Zuko,2020. jún. 29. 21:21
2/15 anonim válasza:
Nem emlékszem ilyesmire. Később kezdtem úgymond vonzódni anime karakterekhez. De aztán ezt is kinőttem és már csak egészségesen rajongok az animékért. :)
3/15 anonim válasza:
Balu , Simba , Dagobert bácsi unokái és még a mai napig vonzódok Goffyhoz és az ő fiacskájához is :P
4/15 anonim válasza:
[link] #3 Eszembe jutott hogy Max nek hívják Goofy fiát, itt egy szexi kép róla ;)
5/15 anonim válasza:
zuko volt a gyerekkori crushom :D
8/15 anonim válasza:
mit esztek ezeken a sápadt arcú komor japán izéken :S ha vk megmagyarázza hogy ki miért volt neki szexi akkor oké...de így rákerestem amiket itt írtatok...csak nézek. Még a goofys element de az se 100as XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!