Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek egyszerűbb coming...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek egyszerűbb coming outolni melegként? Ha lánynak mondom el, vagy ha egy fiúak?

Figyelt kérdés

2020. jún. 28. 13:27
A kérdező szavazást indított:
lánynak
fiúnak
45 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Ebben miért kell különbséget tenni? Pontosabban nemi különbséget. Nem a másik neme határozza meg, hanem a viszony kettötök között és az ő melegekhez való hozzáállása.
2020. jún. 28. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Nekem fiúkkal van több ilyen élményem, mert a baráti köröm zöme fiú. :DDD Szóval nekem személyesen könnyebb fiúnak. És logikailag nincs is különbség nyilván fiú és lány között ilyen szempontból, ahogy azt az első is írta, de az érzelmek azért nem pont logikus alapon működnek, és ez nem baj, hisz épp ez az érzelmi világ lényege. :D
2020. jún. 28. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Csak én nem értem? Annak kell elmondani, aki olyan viszonyban van veled, hogy megosztanád vele, vagy valamiért úgy érzed, hogy rá is tartozik ez a dolog. És ezt nem a neme határozza meg.
2020. jún. 28. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno könnyebb volt lányoknak elmondani, mert a fiúktól eléggé elzárkóztam régen. De ma már ugyanúgy elmondom akármelyik hetero srácnak is ha olyan a viszonyunk. Szóval nincs úgy különbség. Azon múlik, hogy mennyire vagytok jóban, illetve hogy te személyesen mit érzel kényelmesebbnek.
2020. jún. 28. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen a baráti köröd.
2020. jún. 28. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!