Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, kinél hogy szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, kinél hogy szokott kezdődni a szex?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mondjuk új kapcsolatban egy nyugodt filmnézős estén, először egy csók..., aztán hogy fojtatjátok? Ugyebár, ha a passzív nem teljesen tiszta az nem a leghangulatosabb.

Főleg, ha nem is te vagy passzívként otthon, hogy szoktatok diszkréten megszökni, hogy ne verje szétt a hangulatot?

2020. jún. 28. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Reggel elintézem a kaksit, megmosom a popsit és tiszta. Filmezés volt és közös együtt alvás első alkalommal. Csók, majd jött minden magától.

Ha meg alkalmi, akkor előtte zuhany és egyértelmű hogy szex lesz mert azért talizunk.

2020. jún. 28. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

A passzív elmegy és elintézni amit kell, én gyertyát gyűjtök addig, előkészítem a poperszt

Síkosítót. Stb

2020. jún. 28. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A poppersz az elképesztően fontos. Ha jó lennél az ágyban, akkor nem lenne a partnerednek szüksége rá. De neked sem ha a partnered jó.
2020. jún. 28. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a partnereimet mindig megpancsizva fogadom, mindenhol tisztán, és utána mindig az adott szitutól függ hogy hogyan tovább
2020. jún. 28. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudom, hogy szex lesz, fürdés, majd buttplug, hogy kitáguljak annyira, hogy ne legyen kellemetlen.
2020. jún. 29. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Kapcsolatban nem ér váratlanul a szex, mert már nap közben lehet érezni, hogy szeretnénk... Ilyenkor az esti fürdést hosszabbra veszem: borotválkozás, beöntés, síkosítás belül, és plug felhelyezés. Így felkészülten vághatunk neki az estének, filmnézésnek akár, és a megfelelő pillanatban minden alakulhat magától. De ha csak hirtelen kívánjuk meg egymást, és spontán falhozvágós szex van, akkor az úgy megy ahogy van, bár még sosem történt kellemetlenség.... reggel kell elintézni a kaksit és délutánra már nem marad ott sokminden ami bezavarhat :)

29/p

2020. jún. 29. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Film,beszélgetés. Simi.

Aztán minden megy a maga útján.

Az elején megbeszéltük,csak gumival. És nem készülünk arra,hogy mindennap dugunk azaz vannak olyan napok amikor csokis a lyuk,de aki oda dugja az készüljón erre.

2020. júl. 4. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!