Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt mondta, hogy szeret, pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta, hogy szeret, pár nappal később meg már van barátja? (többi lent)

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt történt, hogy egyik ismerősöm bevallotta, hogy szeret. Vagyis igazából ezt így nagy nehezen kimondta, mire én lefagytam először, utána megmondtam neki, hogy én nem vagyok benne biztos, hogy hogy érzek iránta. Ez szerintem nem egyenlő egy “én nem érzek semmit”-tel. Folytattuk a beszélgetést, áttértünk másik témára, aztán egy pár órával később azt írta, hogy ő igazából azt nem gondolta komolyan. Mondom oké, hát akkor nem lesz semmi. Aztán rá 1-2 napra egyszer csak elkezdte mondani, hogy a barátja (párkapcsolat) ezt meg ezt csinálta azon a napon. Persze rákérdeztem, hogy mégis milyen barátról beszél, aztán elkezdte mesélni, hogy neki van egy barátja. Én ezt nem nagyon tudom hova tenni, először olyat ír, hogy kedvel engem, aztán később, hogy nem is gondolta komolyan, most meg már van barátja. Szerintetek mit csináljak? Nem tudom, hogy hogy érzek iránta, de ez az egész engem most nagyon rosszul érintett, nem tudom, hogy most ezt hozzam-e fel neki, lépjek csak túl rajta, vagy szakítsam meg vele a kapcsolatot stb... Ti mit csinálnátok? 19/F

2020. jún. 22. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmileg ennyire labilis, kicsapongó emberrel aki 2 naponta másnak vall szerelmet leginkább azt csináld hogy ne vedd komolyan. Nem kell megszakítanod vele a kapcsolatot ha nem akarod, csak tekints rá úgy mint sima ismerősre és kész.
2020. jún. 22. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy ne beszéljen mellé, mondja meg kerek perec mit gondol. Ha ezután is össze vissza mond dolgokat, hagyd rá.
2020. jún. 23. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy csak simán önző valaki és nem érdekli, a másiknak mit okoz az ilyen magatartással, vagy tényleg nem érzi, hogy mennyire káosz, amit csinál. De a vége ugyaz, #1 és #2-vel tudok egyetérteni, nem lehet komolyan venni és számítani ilyen emberre sajnos.
2020. jún. 23. 02:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jún. 23. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!