Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalta már ki valaki a barátja fenekét? A párom ezt kérte tőlem pár nappal ezelőtt. Az orális szexel semmi gondom nincs, de a fenéknyalás más kategória! 26/N
Nekem nyalta már a barátnőm. Elég jó dolog. :)
25F
Szerintem ez elég általános dolog, eddig minden kapcsolatomban csinálták maguktól a csajok... Persze, ha téged ez taszít, mond meg a párodnak... Nem fog belőle ügyet csinálni, tény hogy kellemes, de ez nem egy olyan dolog amihez megéri ragaszkodni.
23/f
Ha a kapcsolatotok elég szoros, nincsenek tabuk, minden képen csináld meg. Próbáld ki, adj bele mindent.
A férfiak nagoyn sokszor fennakadnak az ilyenen, de van aki meg kifejezetten kedveli.
Szóval mindent bele, én is megkérném a barátnőmet, csak ugyebár most nincs.
Semmi gáz.
Miért idegenkedsz?
Tiszta. Akárcsak a te nunid ami néha oisis szokott lenni.
Sok ott az ideg amit ha stimulálsz akkor elég élvezetes.
Hogy jobban megértsed miről beszélek egyszer zuhany alatt nyomd meg finoman a saját nyílásod.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!