Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalta már ki valaki a barátja fenekét? A párom ezt kérte tőlem pár nappal ezelőtt. Az orális szexel semmi gondom nincs, de a fenéknyalás más kategória! 26/N
Azért undorodok mert ott a nagydolog távozik, nem a pisi.
Az anális szexet se kedvelem.
nekem is gyakran megteszi a barátnőm. én piszokul élvezem az az igazság.
egyszer probáld ki ha csak egy kicsit is legalább azt a környéket, és ha nem megy egyszerűen mondd meg neki hogy neked ez nem megy. szerintem meg fogja érteni.
"Az anális szexet se kedvelem."
Sejtettem, hogy ez áll a viszolygásod hátterében. Ami nem baj! Szíved joga, hogy elutasítsd az anális szexet, ha számodra az kellemetlen vagy nem okoz örömöt. Viszont most nem a te fenekedről, hanem az övéről van szó. :) Itt alapvetően azt kell megértened, hogy az ánusz (férfinak-nőnek egyaránt) is egy erogén zóna és lehet a szexuális örömszerzés egy különleges formájának az "eszköze". Próbálj meg elvonatkoztatni attól, hogy a feneked (vagy a párodé) egy gusztustalan, undorító dolog, ami csak és kizárólag ürítésre való. Ha ez sikerül és tudsz úgy tekinteni a párod fenekére mint egy erogén zónára (akár a péniszére, a mellbimbójára, a szájára, satöbbi), akkor érdemes vele megpróbálkozni újra. Talán érdemes lenne, hogy nem rögtön a száddal, hanem először csak az ujjaddal simogatod. Persze mindezt nem muszáj, nem fog emiatt naphosszat nyaggatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!