Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető az, hogy egy szingli meleg egész nap a telefonját nyomkodja, de nincs fent se planetromeon, se grindrn?
A kérdésed is erre irányult
Mégis mit vársz, mit gondoljunk rólad?
Én töröltem magam Grindr-ről és Rómeóról, mert elegem lett abból, hogy emberek arra nem veszik a fáradságot, hogy legalább a teljes adatlapomat elolvassák és megtudják, hogy csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek... Nem, ők folyamatosan írogatják az ilyen és ehhez hasonló kérdést: "Szex. Szia, leszopsz? Szex?" És a társait." És amikor már a 2557-re nem szépen válaszolok, hanem megmondom a magamét, hogy tessék azt a szájbatekert profilt, akkor én vagyok a demagóg és a gonosz. Illetőleg elegem lett abból, hogy egyfolytában intim képeket küldenek kéretlenül vagy olyat, ahogy éppen egy aktus közben vannak. Szépen megmondtam nekik, hogy nem vagyok erre vevő... És jött a válasz, hogy nem vagyok igazi meleg és csak "ál-meleg" vagyok. 😂😂 Ezen csak röhögök.
Talán még a randi.gay-től nem szabadultam meg, mert ott minimálisan az intellektuális réteg van fenn, de nem merem megkockáztatni. Lényeg, hogy Grindr és társaitól jobb emberek közege.
Ezzel lényegében azt kérdezed, hogy mit lehet az interneten csinálni napi 5 órában... Bármit.
24, huszonnégy, XXIV/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!