Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket mennyire zavarna egy hasonló kinézetű farok?(kép)
Figyelt kérdés
Ezekhez hasonloan néz ki az enyém és nagyon önbizalomhiányos vagyok miatta..
Kézben,vagy akár két ujjal kilehet egyenesíteni,de ha nem fogom ilyen görbe,ha hasonlóval találkoznátok mit gondolnátok róla?
2020. jún. 18. 13:51
22/23 budaiz válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Szerencsére nem egyforma a farkunk sem méretre sem görbületre. Nekem egyenes és ezért lehet hogy tetszik ha valakinek görbül.
23/23 anonim válasza:
hasonló nekem is csak szőrös. Sokan ráizgulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!