Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket mennyire zavarna egy hasonló kinézetű farok?(kép)

Figyelt kérdés

Ezekhez hasonloan néz ki az enyém és nagyon önbizalomhiányos vagyok miatta..

Kézben,vagy akár két ujjal kilehet egyenesíteni,de ha nem fogom ilyen görbe,ha hasonlóval találkoznátok mit gondolnátok róla?

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 18. 13:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ezzel semmi gond ha ilyen.
2020. jún. 18. 14:55
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is tetszik. Egyáltalán nem zavarna.
2020. jún. 18. 15:33
 13/23 anonim ***** válasza:
97%
Olyan, amilyen. Ezen nem tudsz változtatni.
2020. jún. 18. 15:33
 14/23 A kérdező kommentje:

Persze,nem tudok csak jó látni a visszajelzésekből hogy van-e okom aggódni miatta.

Akik kommenteltek nektek egyenes,vagy merre görbül?

2020. jún. 18. 15:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem hogy van már mindenféle műtét mindenre, de erre továbbra sincs egy épkézláb megoldás.

Nekem is lefele mutat és igazából nem lehet vele mit csinálni. Ha volna egy értelmes eljárás amivel ezen változtatni tudnak már régen egyenessé vagy ágadkodóvá operáltattam volna.

Az hogy a hosszabb oldalon varratokkal húzzák össze, tehát ellenkező irányba feszítik az egy szar. Idővel meg is lazul és volt itt egy fazon akinek bár nem teljesen de részben visszagörbült gyógyulást követően. És ez még a jobbik eset mert közbe oldalra is elmehet és akkor adtunk a szarnak egy pofont.

2020. jún. 18. 16:11
 16/23 anonim ***** válasza:
92%
Én írtam véleményt, nekem egyénként egyenes. Olyan, amilyen, szerintem nincs okod aggódni, mondjuk ha ugyanennyire görbülne felfelé, akkor főnyeremény lenne.
2020. jún. 18. 16:14
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem zavarna. A görbület bizonyos pózokban még jobban is tudja ingerelni a prosztatát.
2020. jún. 18. 16:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna ez a pénisz. 🙂

(Nekem egyenes szokott lenni merev állapotban.)

2020. jún. 18. 18:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

nem zavaro az alakja, inkàbb érdekes. hosszutàvon viszont nem tudom mennyire szeretném, de biztos hogy van sok pasi van akinek nagyon bejön, szoval ne szégyelld!

jobban zavar ha csupaszra van borotvàlva.

2020. jún. 19. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavarna. Nem tudom hogy aktív/passzív vagy-e, de kutya pózban még élvezetesebb is tud lenni egy lefelé görbülő farok. Orálnál pedig könnyebb mélytorkozni szemből, amit sokan szeretnek.

Nekem amúgy felfelé görbül.

2020. jún. 19. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!