Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy más a szex, ha valaki be van tépve?
Arra érdekelne a válasz, hogy igaz-e hogyha valaki füvet szív, akkor máshogyan érzi-e a szexet? Illetve jobban kívánja-e?
Munkatársam erről mesélt nekem, hogy nemrég volt egy ilyen “kalandja” ezért érdekelne, hogy miben más tőle a szex?
Én soha nem tudnám elképzelni, hogy mégcsak olyan hoz hozzá nyúljak, aki drogozik😅. De annyira furdal a kíváncsiság, hogy miben másabb? Előre köszönöm a válaszokat! :)
Akkor mesélek neked, mint undorító lecsúszott drogos aki szívott már füvet és szexelt már a hatása alatt:
Karantén van, párommal megnéztünk minden sorozatot, elolvastuk az internetet, és kitakarítottuk a házat kétszer. Ekkor megszólalok: "Hmm, mi lenne ha felhívnám egy haveromat, vásároljunk egy-két gramot?" (persze ez illegális, tehát ez mind csak mese amit itt írok). Megvettük, tekertem belőle egy cigarettát és elkezdtünk beszélgetni a konyhában mindenféléről. Hogy miket csináltunk egy éve, milyen volt ide, meg oda utazni, stb. Valamiért mindkettőnkben felébredt a szexuális vágy és ami különbséget éreztem az az, hogy sokkal intenzívebb érzés. Csak arra tudsz koncentrálni hogyan feszít benned a férfiassága. Mintha szex lenne a négyzeten. Elég érdekes és rendkívül kielégítő. Szerintem egyszer megéri kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!