Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal kapcsola Valaki tud tanácsot adni ? Többi lent! (L)22
Van egy srác akivel most kezdtünk bele ebbe a dologba.
A munkaja miatt nem szeretné ha komolyabb lenn mert nem tudna velem úgy foglalkozni így erre a döntésre jutottunk.
Ettől függetlenül velem szeretne lenni de nem tudom mit csináljak.
Valaki tudna tanácsot adni mi legyen így érdemes ezt csinálni vagy nem?
Köszönöm a válaszokat 🙂
Mivel kapcsolatban szeretnél tanácsot? Azt írtad, hogy most kezdtetek bele a dologba, tehát csináljátok. Akkor, hogy kérdezheted pár sorral lejjebb, hogy érdemes e ezt csinálni?
Ha neked bejön, csináld. Ha nem, akkor ne.
mi a kérdés?
barátság extrákkal kapcsolatba mindenki annyit visz bele amennyit akar és a partnernek sem gond
én pl összejártam több partnerrel szexen kívül is, pl mozi, beszélgettünk sokat...van ahol mások meg csak szex és max pár üzenet, hogy mikor hol
F
Nem tudom pontosan mi a kérdés, de ha az hogy csináld-e, arra csak annyit tudok mondani, hogy te érzed.
Ha neked jó akkor csináld, de vedd figyelembe hogy ez szex és nem párkapcsolat, lehet beszélgetni, programokat csinálni de ezt nem mindenki igényli és nektek kell megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!