Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, ti hogy szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy nektek milyen módszer vált be a popsitok szőrtelenítéséhez. Mit használtok, hogy ne viszkessen/pattogzon ki?
Egyáltalán szőrtelenítetek?
2020. jún. 15. 09:17
2/10 anonim válasza:
Oda nekem is a borotva vált be.
3/10 anonim válasza:
Elektromos test szőrtelenítővel. Próbáld ki, attól nem fog a bőröd kipattogni meg viszketni sem. :)
4/10 anonim válasza:
Borotva vált be a legjobban nekem. A kezdetekben kipattogtam, de már nem. Illetve normális minőségű alsó nacit érdemes venni alapvetően, főleg borotválás után fogja magát meghálálni, hogyha nem pálik be.
5/10 anonim válasza:
Epilátor, legeslegközépen meg trimelem. Igen, nagyon fáj, de így, hogy hetente csinálom már megszokta a bőröm. Az átlagostól sokkal szőrösebb vagyok, így ez is ránehezít.
6/10 anonim válasza:
szőrtelenítős krémet próbáltátok már?
8/10 anonim válasza:
Forró vízzel mintha tyúkot kopasztanék !
9/10 anonim válasza:
Nekem is a borotva vált be a legjobban.
10/10 passzivffi válasza:
Nekem a borotva vált be a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!