Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek van SugarDaddyje? Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van SugarDaddyje? Hogy találkoztatok?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék prosti lenni, ez olyan átmeneti állapot. Lenne egy pasi, aki egyébként is bejön (nekem tetszenek az aputestű 40-50-esek, de ha jó karban van, még felette is...), csak vele szexelnék, és néha adna zsebpénzt. Kisebb a fertőzés esélye is, nem beszélve a többi veszélyről... Kirabolnak stb.

2020. jún. 14. 20:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Pécsről van szó egyébként.
2020. jún. 14. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan beszéljétek meg a feltételeket, és azt mindenképp tartsátok is be.

Ez nem szerelem, ez egy kölcsönösen előnyös üzlet!

Legyen arányos az adok kapok, mert ez az egyik alapfeltétele a huzamosságnak. Ja: és ne lelkizz rajta, mert azzal nem oldasz meg semmit!

Fogadd el a szituációt és élvezd ki a lehetőségeket!

Nem árt ha kikötöd előre: ez a kapcsolat nem kötelez hűségre!!!

Ha ezt nem teszed, nagyon rád telepedhet - ha olyan...

2020. jún. 14. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt, és egy melegszaunában találkoztunk
2020. jún. 14. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom 2-es, én elég közeli kapcsolatban vagyok a sugar daddy-mel. Egy melegbárban ismerkedtünk meg, én eleve olyan vagyok hogy bárkivel bárhol bármiről leállok beszélgetni és be nem áll a szám. Ez vele is így volt. Aztán ahogy vette nekem a piákat egyszer csak olyan részeg lettem hogy jajj istenem és felvitt magához. Szexeltünk és reggel átbeszéltük, mert felvetette a sugar kapcsolat opcióját. Heti 2-3 alkalommal küld értem autót, de nem mindig szexelünk. Van amikor csak maszírozom a vállát és beszélgetünk, nyugtatgatom mert stresszes a munka miatt. Szóval azért barátként tekintünk a másikra és hűségesek vagyunk.

Tudod, nem csak arrol szol hogy pucsítassz, hanem próbálom egyensulyban tartani a kis lelki világát is. Ezért hálások szoktak lenni, te is az lennél.

Én jelenleg ebből tartom el magam, az apartmanom és számláim ő fizeti, meg úgy igazából mindent.

Persze gondolom neked ez nem célod, csak gondoltam elmesélem milyen ez a véglet ahol én vagyok

2020. jún. 15. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4: embere válogatja.

Én azért írtam a hűséget, mert ha el kezd "birtokolni", számon kérni, akkor az már nekem nem kell.

Ez nem azt jelenti hogy félredugok, mert nem teszem.

Ez azt jelenti, hogy ha meg akarnám tenni, akkor megtehessem.

Én ilyen vagyok.

2020. jún. 15. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat irigyellek. En sajnos nem talaltam. Remelem jol fog mukodni
2020. jún. 18. 11:52
 7/9 ftf1983 ***** válasza:
100%

4-es!

És van B terv arra az esetre, ha egyszer csak azt mondja, hogy hellószia és elzárja a pénzcsapot? Én már több srácot is láttam, akit a sugar daddy-je pikk-pakk lecserélt egy fiatalabbra és ott volt, hogy egyik óráról a másikra lett hajléktalan és se pénz, se lakás, se iPhone, se márkás cuccok nem voltak, mert apuci mindent visszavett.

2020. jún. 18. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok

Hát figyelj, nem villogok vele mint a velem egy cipőben lévők. Nem igazán nagyzolok. Van megtakarításom, meg egy irodai meló ha úgy alakul, hogy kellene. Valóban pik pak változhat a helyzet noha biztos vagyok benne hogy nálunk nem így lenne, ha lesz valaha is. Pusztán természetemből adódóan mindig van egy b terv. Voltam már nagyon a padlón sajnos elég korán az életemben és nem szeretnék vissza kerülni

2020. jún. 18. 16:51
 9/9 ftf1983 ***** válasza:
100%
Akkor Te a ritka kivétel vagy és ez dicséretes! Sok srác nem is gondolja, hogy a pénzcsap bármikor elzáródhat, na meg ki is öregedhet.
2020. jún. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!