Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti találkoztatok már domináns...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti találkoztatok már domináns (master) fiúval aki fiatal volt?

Figyelt kérdés
Videókban mindig olyan szexik, de én mindig csak 30 feletti master srácokat látok. Alatta mind inkább slave.
2020. ápr. 12. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt ismertem meg egyet aki komolynak tűnt. Egy stúdió fotót mutatott, hogy izmos, stb. Aztán szépen eltűnt. Sunnyog. Holott volt online ugyanis véletlen más kérdésnél rám írt. Gondolom kamu :(
2020. ápr. 12. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Én biszex vagyok, de nagyon kegyetlen a fiúkkal.

28/f

2020. ápr. 12. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A filmek sablonosak, nem a valóságot mutatják be, ld. minden pasinak hatalmas van, azonnal áll, a nők mindig nedvesek stb. Ezek egy része kifejezetten káros, pl. mindenféle előkészítés nélkül azonnal anál.

Azt jól látod, hogy az igazi Dom jellemzője hogy fejben is érett rá, a tapasztalat és az intelligencia. Ez akár fiatal korban is meglehet, de tény hogy általában idő kell hozzá amíg fejben is megérik rá valaki.

2020. ápr. 12. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
HA van tini akit izgat nekem írhat mert kipróbálnám.
2020. ápr. 12. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. jan. 4. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!